Jump to content

Sfaturi achizitie Kodiaq 2

Dingo68
 Share

Postare recomandată

SCHUMIRO69
5 minute în urmă, florin.23mai a scris:

Salut, unii zic ca masina mea ar fi trebuit sa ajunga vineri la dealer si ca saptamana viitoare pe miercuri ar trebui sa o ridic. Acu, astept marti sa imi zica daca este asa si pana nu o vad, nu cred.. :)

Super ... felicitări pentru răbdare. Și eu abia aștept să ajungă. Pe miercuri am înțeles că va fi în vamă la Curtici și apoi cam încă o săptămână pentru RAR, numere rosii, pregătirea pentru livrare. Așa mi s-au comunicat telefonic vineri 6 iunie. 

Ca și curiozitate ce culoare ai ales ? In cazul meu steel gray. 

O seară minunată !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

florin.23mai

Am ales gri grafit, sportline, cu roti pe 20..

Link către comentariu

SCHUMIRO69
On 08.06.2025 at 20:13, florin.23mai a scris:

Salut, unii zic ca masina mea ar fi trebuit sa ajunga vineri la dealer si ca saptamana viitoare pe miercuri ar trebui sa o ridic. Acu, astept marti sa imi zica daca este asa si pana nu o vad, nu cred.. :)

Salutare,

Ai luat-o ? 

Link către comentariu

florin.23mai

Salutare, 

Primit masina azi, dupa 6 luni jumate.

Este super! Merita asteptarea!

Foarte bine inchegata, niciun defect, ținută de drum excelenta, chiar si cu roti pe 20 si fara DCC.

Foarte bine insonorizata, cand claxonez, abia se aude in habitaclu. Momentan rodaj, apoi turatii mai mari..

Numai bine! 

Link către comentariu

SCHUMIRO69

Să o înstăpânești sănătos și drumuri bune. Eu am mers de câteva ori cu a unui prieten in octombrie și noiembrie anul trecut, varianta Selection. Apoi drive test în decembrie la Brașov cu Sportline având DCC  și am comandat pe loc. 
Săptămâna viitoare o ridic și eu dar nu știu încă ziua. Este pe drum încă mi s-au comunicat astăzi. 
Mă bucur pentru tine. 
O seară minunată!! (O ai cu siguranță). 

🤝

Modificat de Bebeee
Fara quote la postul anterior!
Link către comentariu

On 6/11/2025 at 10:59 PM, florin.23mai said:

Salutare, 

Primit masina azi, dupa 6 luni jumate.

Este super! Merita asteptarea!

Foarte bine inchegata, niciun defect, ținută de drum excelenta, chiar si cu roti pe 20 si fara DCC.

Foarte bine insonorizata, cand claxonez, abia se aude in habitaclu. Momentan rodaj, apoi turatii mai mari..

Numai bine! 

Felicitari!

A mea 10.06 a intrat in tara si au zis ca ma anunta cand ajunge la dealer in Cluj.

Inca nu am primit nici un update. 

Am vazut ca pe voi v-au tinut la curent la fiecare pas, pe astia de la Compexit Cluj a fost nevoie sa ii sun si sa ii intreb eu ce se intampla ca altfel nu se sinchiseau sa trimita nici macar un mail.

Sunt un pic dezamagit de ei, dar ma consolez cand vad postarile voastre legate de masina :)

Link către comentariu

17 minute în urmă, Adriano133 a scris:

Felicitari!

A mea 10.06 a intrat in tara si au zis ca ma anunta cand ajunge la dealer in Cluj.

Am vazut ca pe voi v-au tinut la curent la fiecare pas, pe astia de la Compexit Cluj a fost nevoie sa ii sun si sa ii intreb eu ce se intampla ca altfel nu se sinchiseau sa trimita nici macar un mail.

Sunt un pic dezamagit de ei, dar ma consolez cand vad postarile voastre legate de masina :)

Salutare,

Nu e vorba că ne-au ținut la curent ei. Am sunat și am scris mesaje săptămânal. Altfel nu te anunță nimeni decât atunci când vine. În cazul meu am primit email și mesaj că mașina este pe transport și că trebuie să plăteasc diferența la avansul facturat (am achitat rezervarea 5.000 euro în decembrie și acum 2 săptămâni când m-au anunțat ei diferența de 10.000 euro).  Asta îi durea pe ei ... banii adică. Eu puteam achita oricând dar nu au vrut ei. Cu toate că factura de avans a fost emisă cu valoarea integrală 15.000 euro încă din ianuarie. 

Una peste alta, mașina mea este în Curtici încă de săptămâna trecută. Și azi am putut afla prin cineva că mașina va pleca din vamă spre dealer cel târziu vineri. Posibil ca importatorul sa nu fi achitat la producător sau probleme cu e-Transport. În mod normal săptămâna aceasta trebuia să o ridic. Mai e puțin. 

Așadar în cazul tău este probabil sa fie aceeași situație în vamă. 

Răbdare și tutun ... ce sa zic !!! 

Felicitări pentru alegere și să o utilizați fără probleme majore. 

🤝

17 minute în urmă, Adriano133 a scris:

Felicitari!

On 11.06.2025 at 23:21, SCHUMIRO69 a scris:

Să o înstăpânești sănătos și drumuri bune. Eu am mers de câteva ori cu a unui prieten in octombrie și noiembrie anul trecut, varianta Selection. Apoi drive test în decembrie la Brașov cu Sportline având DCC  și am comandat pe loc. 
Săptămâna viitoare o ridic și eu dar nu știu încă ziua. Este pe drum încă mi s-au comunicat astăzi. 
Mă bucur pentru tine. 
O seară minunată!! (O ai cu siguranță). 

🤝

Link către comentariu

Salutare, hai ca se apropie si la voi. La anumiti pasi in transport si livrare, nu tine numai de dealer. De exemplu transportul pe platforma din Curtici catre dealer poate avea termen si o săptămână, chiar daca distanta nu e mare. Soferul se incadreaza in niste termeni pe care ii are el. Mai are si alte opriri pe traseu.. alte reprezentante, .. Odata ajunsa masina la reprezentanță, acolo dealerul într-adevăr poate sa grabeasca pregatirea ei pentru livrare. Pregatirea are mai multi pasi, e verificata complet, sunt eliberate anumite chestii - masina din fabrica, pentru transportul pe platforma are niste "intaritoare" la suspensii, pentru a fi miscata are turatia motor limitata la 2000 rpm, are viteza limitata la max 15 km/h, etc. Masina vine infoliata in alb pe toata suprafata superioara a ei, inclusiv pe partea superioara a usilor pe la manere. (asta am vazut chiar eu). Vedeti ca la inmatriculare la politie la numere (in cazul meu) pe contractul de vanzare nu era trecuta seria șasiu (logic) pt ca la momentul comenzii masina nu era fabricata, si atunci a trebuit sa am la mine factura finala sau un alt document oficial in care sa se vada si seria sasiului. Spor in toate!

Link către comentariu

Florin, 

Salutare ...

Tu ai dreptate. Dar sunt cazuri și cazuri:

- eu am luat în leasing - nu am treabă cu numerele. Mi s-a spus că numerele roșii se obțin de pe o zi pe alta..O sa completez doar ceva documente pentru număr preferențial și apoi să o înscriu la ITL unde am sediul firmei;

- în ceea ce privește pregătirea este exact cum ai descris. Am urmărit și eu și am și vorbit cu persoane aflate în aceeași situație;

- seria de șasiu o știu de 2 săptămâni. De aceea am verificat prin cineva la Curtici. Mașina mea este în vamă de miercuri săptămâna trecută. Prin cine am vorbit ... este mai delicat de explicat. Dar este certă situația. 

- în MySkoda - SS a fost recunoscută și s-au încărcat ceva date ale mașinii. Activarea urmează la dealer cu toate cheile în mașină. Însă au apărut date tehnice și poze cu mașina exterior și interior. Se pot vedea în aplicație chiar și pachetele opționale - de exemplu Cever Cargo unde pot vedea ce am comandat montate in portbagaj. 

Ar fi multe de spus dar acum vorbim de câteva zile până la livrare. 

În altă ordine de idei ... cum ești cu noua achiziție și ce sfaturi poți da ???

Și în încheiere ... din iulie Kodiaq vine cu unele modificări, în special ținând de culori (eliminări de gri argintiu și adăugare de alte nuanțe de gri), adăugări sau eliminări de echipamente standard, modificări jante standard, în spectacial de look, dar și ceva la plug in ... dar nu am reținut exact. Dar pe partea de soft se pare că nu. Cel puțin așa mi s-a comunicat. 

Sa ne auzim cu bine 🙃

1db0eacc-24f6-4606-8e7f-484c49f16152.jpeg

8d54ee14-2f2d-4579-9d9b-3535bf61611e.jpeg

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Masina miroase a nou, e o senzatie tare placuta. Am facut cam 1300 km, inca nu am turat prea tare. Motorul, oricum, este foarte potrivit pentru gabaritul masinii. Usile spate au un sunet diferit la inchidere fata de cele din față, dar e "pachet".

La drum sta bine in curbe, pleaca usor de pe loc, frana e calibrata sa poti opri in mod confortabil, fara sa bruscheze. Auto hold-ul e f. ok, deblocheaza lin rotile la plecare, nu smunceste. Sistemele de asistenta se fac simtite, mai ales la o parcare cu spatele, sunt foarte sensibile la pietoni sau bordura sau alte obstacole, gen plante care stau si ele pe acolo.. :)

Link către comentariu

Ce sa mai spun ... asta mi-am dorit și eu ... să miroasă a nou. E tot contează. Că la aceeași bani îți poți lua orice "avion" SH. Cine dorește! Dar nu se poate compara cu senzația unei mașini noi. Și "prietenii" care știu întotdeauna mai bine decât tine, spun toți în cor: "eu nu mi-aș lua așa ceva ... mai bine SH că pierzi la preț, că îți ei alta mai buna dar mai ieftină " ... Etc. 

La ei sa fie. 

Și ca o completare la ce am postat mai devreme legat de noua variantă disponibilă din iulie este vorba și de emisii. De exemplu a mea nu a avut alocată norma de poluare la comandă în luna decembrie. Atunci era în mod normal norma 6 ... vorbesc diesel. Acum mi- apărut norma EA ... cele din iulie vor veni cu norma ED. Sincer nu știu diferența. Probabil tot UE😬

Hai la mulți km cu ale noastre noi nouțe 🤭🙃🤗

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Salutare ...

Azi a ajuns și a mea la dealer. După circa 8 zile de stat la Curtici. Fiind weekend nu o o pot ridica deocamdată pentru că nu are numere roșii. Probabil miercuri să o iau acasă. 

Atașez câteva foto trimise de dealer. 

431a3391-13e8-478d-ad33-b357ad74f873.jpeg

b658d260-3ef9-446f-a0e1-bdbf810f710d.jpeg

f4bbba18-10ec-45bf-9ec0-926eb4a8f8ce.jpeg

Modificat de SCHUMIRO69
Link către comentariu

Felicitari! Frumoasă alegere! Inca un om ferict!

Link către comentariu

Arata a Kodiaq complet!

Cumva la modelul acesta au reusit sa arate a Urs doar in versiune Sport, celelalte versiuni mai ales cu jante sub 19 aduc mai mult a dromader.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   4 membri

• kopetdag1
    • icename
    • SCHUMIRO69
    • florin.23mai
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!