Jump to content

Sfaturi achizitie Kodiaq 2

Dingo68
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Am dat și eu comanda astăzi Kodiaq Sportline, 2.0 TSI, termen de livrare 6 luni, maxim. Pentru varianta Selection, termenul era mai mic cu o luna. Cert este ca a crescut cererea pt Sportline de unde și livrarea mai târzie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

florin.23mai

Bine ai venit in club! 

Ma mai intalnesc cu cate un exemplar de masina in trafic; arata bine din toate unghiurile!

Link către comentariu

Și mie mi se pare ca sunt deja multe modele tdi , un singur exemplar plug in am vazut pana acum. 

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,

Si eu am o comanda "pe rol", lansata in 02.10.2024, cand am platit si avansul pt punere in productie.  Configuratie Selection, 2.0 TDI DSG 4x4, cu "de toate" pe ea...

Inafara de panoramic si ledurile din grila fata, am bifat tot, ca si pachete si, de asemenea , ca si optionale( sirocou, cârlig remorcare,etc) 

Termenul de livrare din contract: 22-24 saptamani. In urma cu putin timp am primit confirmarea de la vanzator ca masina are serie de sasiu alocata si se va produce ( in sfarsit !!!, lunga asteptarea...) in saptamana 10 ( 03.03.2025-07.03.2025).

Am primit asigurari ca mi se va livra pana la sfarsitul lui martie ( s-ar respecta, astfel, intocmai, termenul din contract) 

Modificat de Marele Alb
Link către comentariu

Eu încă aștept.  Am avut livrare pt saptamana 29 /2025, după am primit livrare pt saptamana 33 si acum am livrare pt saptamana 39. Kodiaq sportline plug-in . Dacă știam ca durează atat probabil ca ma reorientam spre alt model 

Modificat de Bebeee
Fara quote la postul anterior!
Link către comentariu

RS review

Link către comentariu

On 2/24/2025 at 6:49 PM, andreiemi said:

Eu încă aștept.  Am avut livrare pt saptamana 29 /2025, după am primit livrare pt saptamana 33 si acum am livrare pt saptamana 39. Kodiaq sportline plug-in . Dacă știam ca durează atat probabil ca ma reorientam spre alt model 

Salut ! 

Saptamana 39 e la sfarsitul lui septembrie !!! 

Wow, chiar ca e de asteptat...

Cand ai lansat comanda ?

Mie mi s-a confirmat, astazi, ca primesc masina saptamana viitoare ( un pic mai repede...)    

Link către comentariu

În 20  noiembrie am dat comanda.   Sportline plug in, de toate fără trapa și fără head up display

Modificat de Bebeee
Fara Quote la postul anterior!
Link către comentariu

Inca putin @Marele Alb!

Asteptam un topic de prezentare.

Link către comentariu

@andreiemi Nu mai da Quote la postul anterior! Dublezi posturile degeaba. Citeste Regulamentul forumului (Guidelines). Daca vrei sa te adresezi cuiva foloseste @"username"

Link către comentariu

Salut, azi am fost pe la o reprezentanță Skoda in București.. aveau expuse înăuntru toate cele trei niveluri de echipare pe Kodiaq, RS, Sportline si Selection. Faine toate!

(Modelul Selection cu tapiteria standard are doar o singura "trapă culisantă" la consola centrală in loc de două.) 

În vorbă cu un dealer, mi-a spus ca modelele comandate cu trapă sau/și cu cârlig au un termen de livrare un pic mai mare decat cele fara aceste optiuni..

In rest, zicea ca in luna martie vine o transa maricica cu masini.. poate ne mai linisteste pe cate unii dintre noi :)

Link către comentariu

Stie cineva detalii despre noul 2.0tsi de 204cp si 320nm care vine  pe Kodiaq doar in configuratia 4x4?

Este un evo4 deduc, in ciclu Budack, insa nu stiu daca e o iteratie noua sau doar un upgrade de la cel anterior de 190cp. Oare ce cod are?

Link către comentariu

florin.23mai

Screenshot_20250301_221900_Chrome.jpg

Screenshot_20250301_221804_Chrome.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• andreiemi
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!