Jump to content

Sfaturi achizitie Kodiaq 2

Dingo68
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Am dat și eu comanda astăzi Kodiaq Sportline, 2.0 TSI, termen de livrare 6 luni, maxim. Pentru varianta Selection, termenul era mai mic cu o luna. Cert este ca a crescut cererea pt Sportline de unde și livrarea mai târzie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

florin.23mai

Bine ai venit in club! 

Ma mai intalnesc cu cate un exemplar de masina in trafic; arata bine din toate unghiurile!

Link către comentariu

Și mie mi se pare ca sunt deja multe modele tdi , un singur exemplar plug in am vazut pana acum. 

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,

Si eu am o comanda "pe rol", lansata in 02.10.2024, cand am platit si avansul pt punere in productie.  Configuratie Selection, 2.0 TDI DSG 4x4, cu "de toate" pe ea...

Inafara de panoramic si ledurile din grila fata, am bifat tot, ca si pachete si, de asemenea , ca si optionale( sirocou, cârlig remorcare,etc) 

Termenul de livrare din contract: 22-24 saptamani. In urma cu putin timp am primit confirmarea de la vanzator ca masina are serie de sasiu alocata si se va produce ( in sfarsit !!!, lunga asteptarea...) in saptamana 10 ( 03.03.2025-07.03.2025).

Am primit asigurari ca mi se va livra pana la sfarsitul lui martie ( s-ar respecta, astfel, intocmai, termenul din contract) 

Modificat de Marele Alb
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!