Jump to content

Sfaturi achizitie Kodiaq 2

Dingo68
 Share

Postare recomandată

De ieri am dat comanda la un Kodiaq Style 193 cp Diesel.....imbunatatiri destule,piele....52552 euro.

Modificat de Bebeee
Pt anunturi de vanzare, ai arie dedicata.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Doamne fereste, un 2.0 diesel a ajuns sa coste peste 50000eur... o Skoda... ce vremuri interesante...

Link către comentariu

Dingo, ai primit ceva discount la comanda? Cat au estimat ca dureaza livrarea? 

Link către comentariu

3300 euro

3-4 luni

Modificat de Bebeee
Fara Quote la postul anterior!
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Vad ca au aparut cateva masini pe la dealeri. Face cine drive test?

Link către comentariu

• 1 month later...

Kodiaq Style? Pe toate siteurile se poate configura doar un singur model - Selection!

Modificat de Dude_01
Adăugare text
Link către comentariu

• 2 months later...

Am condus varianta 2.0 TDI 193CP cu de toate, cred ca ii lipsea Canton si trapa.

Mi-a placut confortul sporit (DCC Plus), insonorizarea (am mers cu maxim 120 km/h pe o distanta relativ mica) si calitatea materialelor la interior. Scaunele Suite Cognac arata bine live si sunt si sunt foarte confortabile.

Vreau sa dau comanda pentru un Selection PHEV cu ceva pachete.

Ce parere aveti de noul sistem de propulsie adoptat de Skoda pe Kodiaq? Ma incanta cei 100 de km disponibili full electric si vreau sa renunt la Diesel, nu e potrivit tipului nostru de drumuri efectuate de-a lungul anului.

Legat de garantie pentru baterie, am aflat ca este de 8 ani sau 160.000 de km, iar valoarea capacitatii utilizabile (nete) este garantata la minim 70% in aceeasi perioada.

Link către comentariu

Un review pentru modelul PHEV:

Link către comentariu

Ar fi util un test drive cu PHEV sa vezi cum se descurca fără tracțiune integrala, e totuși masiva masina

Link către comentariu

Da, ar fi bun, dar toti dealerii din Bucuresti au varianta 2.0TDI 193CP disponibila pentru test drive.

Link către comentariu

Daca utilizati masina preponderent in oras atunci un PHEV este mai economic . Daca  folositi masina la drum lung , autostrada , viteza ridicata in situatia asta un diesel este imbatabil . 

Link către comentariu

Iar Phev-ul, imi permit sa adaug, devine eficient DACA accesul la curent e facil si la costuri minime. Altfel, orice hibrid clasic e mai bun la mersul in oras sau pe distante scurte. 

Link către comentariu

Dupa 82.000 de km in 7 ani cu 2.0TDI (fara AdBlue) din care 70-80% fataiala prin oras si maxim 7-8 drumuri mai lungi pe an consider ca e mai potrivit un hybrid si chiar PHEV, am acces la incarcari gratuite.

Asa ca atunci cand a fost anuntat, am zis ca e momentul potrivit, doar am asteptat sa mai treaca un timp de la lansare, sa il prindem dupa aproape un an de la inceputul productiei.

Link către comentariu

Azi am dat comanda pentru un Kodiaq Selection PHEV Moon White plus ceva dotari (Design Interior SUITE COGNAC, Pachet Acoustic & Sunset, Pachet Assisted Drive Plus, Pachet Convenience Plus, Pachet Light and View Plus, Pachet Simply Clever Family, Pachet Winter Sport, Parbriz incalzit, Pachet Technology 13", Elemente suplimentare protectie sasiu, Jante aliaj 18" Soira, antracit/argintiu, Pachet Performance). Exista o promotie curenta pentru Sportline, ar fi iesit un pret mai bun, dar am preferat scaunele COGNAC in locul elementelor decorative si scaunelor specifice Sportline.

Am beneficiat de CleverBonus Noul Kodiaq (3000E), bonus financiar PFG (1785E) si reducerea oferita de dealer. ETA: 3-4 luni.
In plus, am aplicat si pentru programul Rabla Plus. 
Codul de configurare este JX5FWJ . 

Link către comentariu

Cat ti-a dat dealerul reducere? Eram curios de la pretul de 52k euro (cat apare pe codul de configurare) cat a iesit pretul fara rabla?

Merci!

Link către comentariu

pe langa clever bonusul de 3000 euro si bonus financiar credit pfg 1750 euro, un coleg a primit in plus 1200 euro reducere dealer. tot brady/kodiaq phev. 

cu un rabla plus de 13000 ron, a iesit undeva la 8500 euro total reduceri. 

Modificat de stryder
Link către comentariu

Puteti incerca sa obtineti un pret bun la toti dealerii si sigur veti alege cea mai buna oferta. Am expus toate detaliile utile si este optiunea mea sa nu mentionez procentul, asa cum fiecare este liber sa faca cum crede de cuviinta, sa ajute sau nu cu informatii. Nu cred ca acest detaliu este cea mai cautata informatie pe forum.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Un review pentru Kodiaq PHEV in limba romana. In general, reviewul este destul de PRO, in acelasti timp insa aflam detalii interesante.

Modificat de razvan.ac
subliniat tonul prezentatorului
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare, 

M-am interesat la un dealer daca stie cand va aparea si motorul 2.0 tsi de 204 cp.

Mi-a spus ca probabil in decembrie va putea fi comandat.

Este posibil sa dau si eu o comanda cu acel motor. Mi se pare foarte potrivit, eu fiind fan benzina.

A  mai comandat/primit cineva masina? Sau ati facut drive test cu ea? Cum vi se pare?

Stiti cumva daca varianta sportline vine standard cu o suspensie diferita decat varianta clasica, adica mai intarita? -nu ma refer la optionalul din configurator.

Mulțumesc frumos!

Link către comentariu

Am reusit sa modific comanda la timp si sa adaug ventilatie in scaune (utila pentru combinatia vreme calda si scaune din piele) pentru ca tocmai am primit confirmarea pentru intrarea in productie anul viitor, se pare ca e cerere mare pentru PHEV, iar livrarea va fi cel mai devreme week 9 2025, asa ca voi astepta Rabla Plus 2025.

Configuratorul prezinta preturi mai mari si ceva nou: Remote Parking in pachetul Assisted Drive Plus (RPA) , dar eu nu am mai putut modifica comanda, sper ca va fi o optiune disponibila pentru achizitie in aplicatie, nu cred ca implica ceva schimbari hardware.

Puteti gasi mai multe informatii pe forumuri externe: skodacommunity (DE), briskoda (UK)…

Link către comentariu

On 4/25/2024 at 3:36 PM, Dingo68 said:

De ieri am dat comanda la un Kodiaq Style

@Dingo68 , ai primit masina?

Link către comentariu

Da, buna ventilatia in scaunele cu piele, iar daca vine si cu masaj bonus, e cu atat mai bine..

Link către comentariu

@razvan.ac vezi sa nu astepti degeaba Rabla 2025. Va fi foame mare de bani la anu’

Link către comentariu

• 2 weeks later...

A aparut in configurator pe site-urile Skoda din Germania si din Cehia motorul 2.0 TSI. Asa cum ma asteptam, este mai ieftin decat 2.0 TDI, cel 4x4.

Cred ca in curand va apărea si la noi..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!