Jump to content

Passatul Meu

Vizitator

Postare recomandată

Imbracatul volanului a costat 1,7 mil si sprayurile pt etriere sunt luat din targul vitan cu 200.000 bucata.Ca sa iasa bine am folosit 4

Super fain, ca sa imbraci volanu` trebuie sa-l demontezi?

merci

Link către comentariu
Super valabil baiatul care mi la imbracat

Ti l-a imbracat frumos...

Dar CD player-ul acela se integreaza 0% in bordul Passat-ului tau.

Fa ceva cu el... ;)

Link către comentariu
Ti l-a imbracat frumos...

Dar CD player-ul acela se integreaza 0% in bordul Passat-ului tau.

Fa ceva cu el... :)

Acel CD player este varful de gama de la Clarion.Are touchscreen si deaceea iese mai inafara.Nu ma intereseaza asa mult look-ul cat ma intereseaza performantele.

Volanul nu se da jos.Se imbraca asa cum este

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
  • 5 months later...

Si acum ca nu am mai scris demult poze cu noile aditii.Urmeza in scurt timp 2 noi aditii una fiind deja cumparata si in posesie iar cealalta in curs de achizitionare adica un eleron Lester tip M si o prelungire spate Riger si ele se vor monta impreuna cu bara veche pe care o aveam dupa ce le voi vopsi si respectiv revopsi

post-5720-1174427034_thumb.jpg

post-5720-1174427040_thumb.jpg

post-5720-1174427118_thumb.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Noi aditii bara fata cu prelungire vopsite fresh si eleronul de la Lester

post-5720-1176386359_thumb.jpg

post-5720-1176386375_thumb.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Scoate-i inscriptiile din spate si vopseste-i bandourile si o sa fie mai frumos

Imi place eleronul finutz.:icon_cheesygrin:

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu
  • 4 months later...

Vad ca nu s-a mai scris nimic pe aici de vreo 4 luni. Ceva noutati? Ceva poze mai noi? Ca din pacate cele vechi nu mai apar :(

Link către comentariu

Noutati nu s-au mai intamplat singura a fost prezenta unei prelungiri spate Rieger care a rezistat aproape 2 sabtamani dupa care intr-un moment de nervozitate am dat-o jos de pe masina.Problema era ca si la cel mai mic hop dadeam cu spatele de pamant.

Din pacate masina va intra la vanzare.Nu pot spune cat de rau in pare dar asta este :vaidecapulmeu: .

post-5720-1187819888_thumb.jpg

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Ne vindem masinile la pachet ? :vaidecapulmeu: succes la vanzare, sigur vei obtine un pret bun...mai rar gasesti passat atat de special :frigbaitata:

Link către comentariu
Ne vindem masinile la pachet ? :vaidecapulmeu: succes la vanzare, sigur vei obtine un pret bun...mai rar gasesti passat atat de special :frigbaitata:

Mersi mult DOOM problema este ca am deja noua masina care o va inlocui pe aceasta dar trebuia sa-mi revina abea la anu si mi-am dorit-o foarte mult dar acum cand trebuie sa fac pasul asta parca totusi imi pare rau ca o vand pentru ca tin foarte mult la ea dar asta este.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Asa simt si eu cu GTI-ul, parca nu imi vine sa il dau, dar rational analizand nu am ce face cu doua masini, mai ales ca a aparut si al treilea mijloc de locomotie cu mai putine roti.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!