Jump to content

Passatul Meu

Vizitator

Postare recomandată

Aceasta ar fi o scurta prezentare a masinii mele: un VW Passat din 2002 1,9TDI de 101 cp pe care am incercat sa mi-l personalizez.Acum masina are in jur de 126CP cu ajutorul unui cip, folie omologata rar Llumar,prelungiri fata spate si praguri care nu sunt puse inca, masca sport FK, pleoape superioare si inferioare KAMEI , stopuri lexus style de la RAID ,Jante RIAL MONTREAL pe 17 cu cauciucuri 225/45/ZR17, toba finala sport (care nu prea se aude:)) ) si binenteles o linie audio foarte puternica cu 6 boxe woofer si 2 statii.In familie exista numai VW-uri.Eu unul sunt foarte multumit de el si urmatoarea masina care o voi avea va fi tot un VW

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu
  • 1 month later...

F. frumoasa. Sa ne arati si poze cu interiorul.

Totusi... parca trompa de la esapament iese cam prea mult in afara, cred ca arata mai bine daca era la fata.

Anvelopele alese de tine cu latimea de 225, ating aripile ? Te intreb fiindca eu am 195 si sunt prea subtiri, si vreau sa le inlocuiesc.

Modificat de Rudolf Fraitag
Link către comentariu

bv baiete...vopseste bandourile de pe usi,pune eleron si mai baga motorina si circula

Link către comentariu

felicitari pt masina!unul din passaturile cele mai frumoase!asteptam pozele cu pragurile!

Link către comentariu
F. frumoasa. Sa ne arati si poze cu interiorul.

Totusi... parca trompa de la esapament iese cam prea mult in afara, cred ca arata mai bine daca era la fata.

Anvelopele alese de tine cu latimea de 225, ating aripile ? Te intreb fiindca eu am 195 si sunt prea subtiri, si vreau sa le inlocuiesc.

Merg si mai mari de atat.Am vazut si pe 235 fara suspensii si nu ating.Esapamentul chiar mea placut chiar daca e mare si nu am avut cum s-o pun altfel pentru ca nu mai aveam cum sa-i fac prinderea

felicitari pt masina!unul din passaturile cele mai frumoase!asteptam pozele cu pragurile!

Nu-ti imagina ca e super bine.Toate sunt facute la noi in tara si nu stau chiar bine.Trebuie sa mai lucrez la prelungirea spate ca sta urat rau

bv baiete...vopseste bandourile de pe usi,pune eleron si mai baga motorina si circula

Da Emil.Toate la timpul lor.Motorina am si ma plimb intr-una :)

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Am reparat si janta dar nu a iesit bine.Solutia este sa-mi iau alta pentru ca baiatul care mi-a indreptat-o a spus ca mai mult de atat nu poate pentru ca risca sa o fisureze

Link către comentariu

Mie nu mi s-a parut asa grav janta (dupa reparatie); poate doar bataia sa fie prea mare... :Driver:

Oricum misto masina :cheers:

Link către comentariu
Mie nu mi s-a parut asa grav janta (dupa reparatie); poate doar bataia sa fie prea mare... :Driver:

Oricum misto masina :cheers:

Acum nu mai e asa mare bataia.Da oricum mai e prezenta.Multumesc

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, am si eu un Passat variante si m-ar interesa si pe mine cat ai dat pe acele jante minunate, oricum masina ii super (cu exceptia tobei, in rest super).

Link către comentariu
eu zic sa te hotaresti, o sa arate super :P

Stiu ca arata super da o sa-mi zdrangane creierii in cap :wub:

Modificat de TheOne06
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Masina se va imbogati cu un desen pe capota.Singura problema este ca nu ma pot decide.Voi ce ziceti?

Cred ca cel de-al doilea va arata mai bine (avand in vedere formatul lui - simetrie fata de axa centrala a desenului), si pe langa asta cred ca-i va da masinii un aer de "neastampar" pardon de expresie.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, e destul de reusita. Nu iti recomand un airbrush, nu merita. Mai bine incerci cu un vinyl, e mai usor de schimbat in caz de ceva ( o zagrietura, sau mai rau ), si daca nu iti place, scapi de el usor :lol:. Sau pui ceva mai nou.

Modificat de unknown_web
Link către comentariu

Sincer sa fiu cred ca arata mai bine fara desen. Inteleg ca simti mereu nevoia sa o innoiesti dar la un moment dat trebuie sa te gandesti sa nu strici ce ai facut in prealabil.Oricum asta e o parere pur personala... eu sunt mai conservator in ceea ce priveste tuningul :lol:

Modificat de DMY
Link către comentariu
Sincer sa fiu cred ca arata mai bine fara desen. Inteleg ca simti mereu nevoia sa o innoiesti dar la un moment dat trebuie sa te gandesti sa nu strici ce ai facut in prealabil.Oricum asta e o parere pur personala... eu sunt mai conservator in ceea ce priveste tuningul :Driver:

Sincer multumesc pentru parere pentru ca la asta m-am gandit si eu si acum parca nu mai sunt asa entuziasmat.Cred ca o sa renunt pentru un moment la desen pentru ca vreau sa o inoiesc cu o suspensie sport completa de la weitec.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

super masina...dar am 1 singura intrebare: ai cumparat-o cumva de la cineva din bacau?! :D bafta si s-o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!