Jump to content

Anvelope de vara 2024


Bebeee
 Share

Postare recomandată


Eu personal, am ales Continental SportContact 7. Maine le montez, revin cu feedback.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am optat pt Pzero PZ4 235/35/19 cu AO1 gasit la un pret ok, noi.

 

Din fabrica au fost tot PZ4 AO1, iar pe 225/40/18 varianta mai confort. Bonus fabricate la Slatina.

 

IMG_3268.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am revenit cu niste poze si impresii. Si eu am tot 235/35/19, pe jante 8J.

 

Inainte, si eu am avut Pirelli PZ4, varianta din dreapta, tot AO, echiparea originala. Pentru o anvelopa originala, aspectul pe jante era foarte ciudat, m-au intrebat multi daca anvelopele sunt montate "trase". Nu, asa erau ele. Asa si sunt si cele de iarna, tot Pirelli Sottozero 3 AO. Ambele seturi au ajuns la gunoi.

Din ce vad @The_Ego si la tine au acel aspect mai ciudat, dar parca nu chiar asa tare, cum erau la mine :)

 

In fine, Continental stau perfect drepte pe jante, calea de rulare as spune ca are cel putin 1 cm in plus utilizabil fata de Pirelli. Aderenta, cum e si cald afara, e wow. Parca am lipici pe roti. La fel si confortul, mult peste asteptari. Ma asteptam ca la schimbul de la iarna la vara, sa pierd la confort, din contra.

 

Pirelli de vara le simteam ca si de plastic. Lucru simtit si la fosta masina, Mustang, tot cu PZ. Era si o gluma pe grupul posesorilor de Mustang, ca de acolo vine Zero, de la Zero aderenta. La acelasi nivel de pret, eu nu as sta pe ganduri. :beerchug:

 

 

IMG_4233.JPG

IMG_4234.JPG

IMG-20220630-WA0001.JPG

IMG-20220630-WA0002.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Au aceeasi protectie de janta, citisem undeva ca asta ar fi caracteristic pt cele pt audi. Experientele cu P zero am fost bune de 18”, de la siguranta la viteza pe carosabil cu standing water, la Autobahn cu 200+, trasee virajate vara unde nu le-am atins limita. A fost limita mea inaintea anvelopelor

insa zgomotul la rulare e sesizabil si celelalte la 25-27k km erau uzate destul.

Am luat Pzero si pt ca erau in stoc, AO si cu 100ron anvelopa sub CSC7 care era de la furnizor, deci livrarea nu se stia.

IMG_3271.jpeg
daca aveam timp de asteptat, probabil ca luam CSC7. 
oricum vad ca aproape toti oferi ceva oferte..Bridgestone cu carburant omv, goodyear voucher emag, michelin voucher emag, pirelli are acel tyre care care iti inlocuieste o anvelopa.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

2 hours ago, Bebeee said:

 

Pirelli de vara le simteam ca si de plastic. Lucru simtit si la fosta masina, Mustang, tot cu PZ. Era si o gluma pe grupul posesorilor de Mustang, ca de acolo vine Zero, de la Zero aderenta.

Din "pacate" tot Pirelli PZ4 am si eu pe masina actuala, ce e drept alte dimensiuni 245/45/20 cu 275/40/20, si runflat, si aceeasi parere o am si eu... anul trecut fiind noi au fost cat de cat mai ok, dar anul asta simt cum s au plastificat/intarit. Zgomotoase sunt oricum din cauza runflat ului. Pe uscat par ok ish, dar pe ud am ceva emotii mai spre limita, si nici macar aia extrema 🤣. Oricum si dupa uzura, mai duc anul asta si cam atat...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!