Jump to content

Blau Battlewagen

dragos suma

Postare recomandată

@acidone77Hmmm .. 2 Subaru in viata mea sau poate un mic LandCruiser suna interesant .. dar pana una alta magaoaia asta bifeaza multe din cerintele mele pentru 90% din cazuri si sa schimb o masina doar pentru cand se mai trezeste un pitic .. 

@sutit Sincer am patit si sa merg la mecanic sa comande el piesele si apoi sa imi vina telescoapele pe alta dimensiune ( bine nu la asta ci la un Golf5 pentru ca nu credea ca pe 1.6 cineva a pus suspensia sport si implicit telescoapele 50/ 55mm diametru )

Eu eram interesat mai mult de ce se schimba in general cand schimbi / vrei sa faci un refresh pe zona de suspensie ( inclusiv care producatori sunt mai ok )  precum si de alternative la telescoapele OEM . Ca asa multa lume schimba doar ce este stricat si nu preventiv. De ex la o alta masina reprezentanta mi-a recomandat sa schimb bucsele din bratele fata ( cost cam 2k ron ) eu am optat sa astept 2 luni si sa imi vina bratele cu totul de la mama lor din Japonia doar ca sa nu am risc sa deformez bratul cand scoteam / presam bucsa ( bine si pentru ca as vrea sa am un set de brate pentru cand o sa vreau sa ii pun bucse poliuretanice :P ) 

Link către comentariu
  • 1 month later...

So ... cred ca idea mea de a incepe un refresh pe zona de suspensie prevestea o problema :) 

De ceva vreme am observat ca volanul nu statea neaparat drept , nu foarte mult dar suficient cat sa fie deranjant vizual ( masina mergea destul de drept ) . Avand niste timp liber am zis sa merg sa ii reglez geometria (am fost la AutoSoft pe dudesti)  ai poate determina cineva care e problema volanului (in atasament valorile de dinainte si de dupa reglarea geometriei ) , cum masina este echipata cu tot felul de ingerasi electronici am zis ca sa apelez si la un vendor de pe forum pentru o recalibrare a lor.

Toate bune si frumoase pana acum numai ca dupa 2 incercari de recalibrare ingerasii tot nu vor sa stea linistiti si sa cante de harpa si volanul in mers tot sta un pic stramb, ceea ce ma face sa ma gandesc ca am o problema mecanica ce se manifesta in mers 

So din patitelea / auzitelea aveti idee cam de la ce naiba poate fi ? ( am parcurs zona de probleme specifice B8 si singurul post care se apropie de problema mea a fost "rezolvat" cu o reglare geometrie ceea ce eu am facut deja )  Si daca da cam ce ar trebui sa schimb inainte de a mai incerca sa refac geometria + recalibrarea senzorimii :) 

Multumesc. 

GeometriePassat.png

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!