Jump to content

pin bord pentru led usi deschise


tao13
 Share

Postare recomandată

Salutare.

Pentru octavia 1 rs 2002 , am incercat sa gasesc daca exista un fir care vine de la toate switchurile de usi in bord , care sa dea semnal pentru ledul din bord - usi deschise.

Nu gasesc nimic. Sa fie interpretat semnalul pe CAN pentru a aprinde bordul? Daca da, am alta intrebare, bordul / CANul din bord si din toate modulele de usi este alimentat mereu chiar daca masina este inchisa/blocata?

Este un pin 21 maro-galben pe mufa albastra din bord dar care "da la masa" doar pentru usa sofer deschisa, fir care vine din modulul de confort.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La 2002 informatia vine pe can de la calc usi la modul confort, etc. Daca ai nevoie de altceva si te ajuta, poti lua comanda care vine la plafoniera, sa aprinda becurile

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc Domn Florin.

Deci magistrala de CAN este alimentata permanent?

Stiu firul acela de plafoniera care vine tot din modul confort dara acela tine 20 secunde la masa dupa ce inchizi usile. Daca gresesc va rog sa imi spuneti.

Mie imi trebuie sa dau masa sau plus la alarma (am intrare si pe plus si pe minus in alarma pentru usi deschise) , care e keyless si vreau sa se inchida cand ies din aria keylor de 4 metrii , nu sa astept inca 20 secunde.

Pot sa fac interpretare pe can si cu un releu sa ........ dar cred ca mai simplu ajung la ledul din bord si iau de acolo semnal , acum.....depinde ce da pe ledul respectiv.

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu releu,  exclus. Pe magistrala can avem comunicatie digitala...deci ai avea nevoie de o interfata care sa stie a interpreta codurile, sa citesti ce cod trimite la usa deschisa...usa inchisa..., dupa care sa vezi cum poti extrage, cu ce si cum o poti utiliza.

Ai cautat pe Google daca nu cumva exista ceva deja produs, in acest sens? Pe la producatorii de alarme, etc?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Il fac eu , nu e problema , numai ca nu prea as vrea sa las un modul alimentat permanent ca si asa imi consuma destul de mult alarma , plus ce consuma si masina , sunt undeva la 0.6-0.7A pe ora. Am deja ceva facut pe canbus pentru marsarier , ca am pus dsg si a trebuit sa fac ceva sa aprind becurile de mers inapoi.

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

am vreo sansa sa micsorez timpul de la releul comandat de modulul de confort pentru becurile de la plafoniera?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!