Jump to content

Nivel ulei BKP

CuptenTimo
 Share

Postare recomandată

Saluti!
Am si eu o intrebare care poate sa sune un pic cam stupid, dar pana acum nu mi s-a mai intamplat sa am problema asta la vreo masina. De cand a venit iarna, am probleme in a citi nivelul de ulei al masinii pe joja. Anume ca mereu apare ca fiind putin si imprastiat.

Am completat cam 500ml (in doua ture, nu deodata), cred, in ideea in care am zis ca poate, poate a disparut pe undeva, iar joja tot cu semnul intrebarii imi da, ba mai mult, imi apare ulei peste gradatia acesteia.

Nu am probleme de genul antigel lipsa, motorina in ulei sau chestii de genul, deci acestea ar fi excluse din start. Am incarcat o poza sa vedeti despre ce e vorba. Oring-urile injectoarelor au fost proaspat schimbate, pompa tandem reconditionata pentru ca baga ulei in motorina, nu si invers. 

Am incercat si cu motorul cald lasat 10-15-30 min, ca poate era uleiul prea rece si vascos, cat si incercat la rece. Nicio reusita 
una din poza e dupa 15 min de la oprirea motorului, alta dupa 30.
In motor am bagat ulei VW 5w40 cu norma de PD. 

Orice idee ar fi maxim apreciata, ca pe mine ma cam depaseste..masina merge normal si suna normal. 
Multam!

a8ffbc2d-4861-411c-be08-c4f10ad23129.jpeg

e512b5b9-cd79-41f0-907c-35139a3c617a.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!