Jump to content

In-Car hotspot

gstan07
 Share

Postare recomandată

Salutare. Posesor de Leon E-hybrid de cam o luna. Întrebarea mea este dacă a reușit cineva sa folosească hotspot-ul mașinii.

Mașină are internet prin acel e-sim, prin Cubic Telecom. Pot accesa anumiți parametrii ai mașinii și pot face anumite operații remote, folosind aplicația Seat Connect.

Totuși, cand activez hotspot-ul și conectez un device la el, device-ul deschide o fereastra de login(ca la hotspot-urile publice) și ma pune sa ma loghez la Cubic Telecom In-Car Data services. Am vrut sa îmi fac cont acolo, dar pasul final este sa îmi verific identitatea cu un act, și nu îmi recunoaște nici unul dintre actele de identitate cu care am încercat. Primesc un mesaj cum ca documentul e dintr-o tara în care ei nu oferă produsul. Asta deși la ei pe site, în secțiunea FAQ, spun ca ar trebui sa meargă în România. https://seat.cubictelecom.com/en/faq

Am contactat suportul tehnic de la Cubic și mi-au răspuns greu, cum ca serviciul nu e valabil pt a fi cumparat în România, ci e doar pt turiștii de la ei(UK?) care vin și au nevoie de roaming.

Le-am răspuns ca eu doresc serviciul In-Car, pe care deja îl am în mare măsură, doresc doar sa funcționeze integral, nu vreau sa cumpăr abonamente de telefon. Aștept sa îmi răspundă. Răspund foarte greu.

Poate cineva pe aici a întâlnit problema.

Da, știu ca nu are cine știe ce utilitate In-Car hotspot, dar mi-aș dori totuși sa funcționeze.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!