Jump to content

Golf 7.5 GTI

Dudutz18

Postare recomandată

Mai continuăm cu seria de upgrade-uri! :D

Arcuri ST by KW de 2 cm. 

Arcurile se simt bine, doar când trec peste anumite denivelări, să zicem că este mai pronunțat…

Și dacă tot am fost la mecanic, am schimbat (iar) și pompa de apă după cea pusă la HEPU a rezistat…30.000 de KM. :))

3439563c-e47b-469b-aab4-69777f41af5d.jpeg

12bd6dea-c18a-4320-800f-42d09a92b8e9.jpeg

Link către comentariu

hepu am pus si eu la golf la 60.000 km si acum am 130.000 km si nu au fost probleme. Poate nu a strans suruburile bine sau nu ai antigelul corespunzator G13 sau G12 ++ tot pe hepu ... 

Link către comentariu

Tu ai avut un HEPU mai norocos! Mă gândesc că dacă erau probleme determinate de niște suruburi care nu erau strânse bine, aș fi avut probleme muuult mai devreme :)). Să vedem, poate cu cea originală voi avea un rezultat mai favorabil

Link către comentariu

Arata mult, mult mai bine cu noile arcuri. Poti sa faci poza de genul celei de mai jos sa vedem diferenta intre cele pe care le-ai montat tu si Eibach-urile pe care le-am pus eu? Mersi.

WhatsApp Image 2025-03-31 at 10.26.29_4020e61e.jpg

Link către comentariu

Salut! Cam așa se prezintă :)

Bănuiesc că se va mai lăsa puțin. În orice caz, eu sunt mulțumit de drop-ul lor.

De curiozitate, eibach-urile în comparație cu arcurile stock, ți s-au părut mai tari? :))Întreb deoarece arcurile astea par mai moi sau doar e “placebo” :))

d4af18d3-fdb3-49fd-a492-bdc60b24c340.jpeg

ba909dbe-8414-4d6b-a9f3-6771f4d858e4.jpeg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!