Jump to content

Retrofit Side Assist Skoda Kodiaq

systeam
 Share

Postare recomandată

Salutari!

M-am hotarat sa imi fac (singur) retrofit la Side Assist pe Kodiaq asa ca mi-am comandat un kit de pe Aliexpress. Pretul pe Aliexpress a fost de $212.87 la care am mai platit si vama cand mi-a venit la posta. Atasez doua poze.

Dupa ce m-am uitat pe retrofitul lui @sabinx de aici, am realizat ca am cateva necunoscute.

Ma puteti ajuta cu raspunsul la cateva intrebari?

1. Radare - care este master si care este slave, care vine pe stanga si care pe dreapta?
  2. Cablajul care vine din spate de la radare, se trage prin stanga sau prin dreapta (am volanul pe stanga, binenteles).
  3. CAN-ul pare ca are un fel de conector in care faci "hijack" pe niste cabluri deja existente, care ar fi locul cel mai bun pentru conectarea CAN-ului. Dar +/-?

Presupunerile mele sunt: radar master stanga (slave dreapta), cablaj tras pe partea stanga a masinii, conexiunile canbus/+/- legate in pragul din stanga/sofer.

Orice ajutor imi este de mare folos. Si voi incerca sa documentez toate procedura.

Cat despre codare/parametrizare voi incerca singur, si daca nu reusesc voi cere ajutor.

Multumesc!

WhatsApp Image 2023-11-22 at 10.34.01.jpeg

WhatsApp Image 2023-11-22 at 10.34.01 (1).jpeg

H8926c964623f47e794d7c593608e21f9P.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Observ ca in kitul cumparat de tine indicatorul de blind spot este pe oglinda in loc de lateralul carcasei , spre masina.

Se poate oare pune varianta din lateralul carcasei ? 

Link către comentariu

DA, cumperi carcasa. lampa si tragi firele.

Link către comentariu

Da se pot pune pe carcasa, pluuuus oglinzile din kit-ul respectiv NU sunt heliomate....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!