Jump to content

Passat Alltrack 2.0 TSI DSG7 GPF 4Motion

Al Bundy

Postare recomandată

Cu 2 zile inainte de pleca in concediu un senzor de presiune roti a murit subit, l-am inlocuit la auto-soft cu unul universal. A fost programat pentru VW si in 500 matri a fost recunoscut. Senzorul vechi l-am decapsat si am constatat ca a murit bateria. poate o sa incerc sa o inlocuiesc.

Am terminat concediul de vreo 5500 km prin Europa. Europa Parc si Rulantica, apoi Garda Lake si GardaLand si la intoarcere am zis sa trec si prin Stelvio Pass. 

CA si anul trecut, la intoarcere, pe valea Oltului am mai primit o piatra in parbriz , asa ca de data asta trebuie schimbat. O sa o fac pe CASCO

Consumul de combustibil a mai scazut, daca anul trecut a fost peste 9.3 , acum am scos 8.2 in aceleasi conditii de mers, si masina nu a mancat gram de ulei.

IMG-20250830-WA0048.jpg

IMG-20250829-WA0203.jpg

IMG-20250830-WA0053.jpg

IMG-20250830-WA0047.jpg

IMG-20250830-WA0066.jpg

IMG-20250830-WA0065.jpg

IMG-20250829-WA0199.jpg

IMG-20250830-WA0059.jpg

IMG-20250830-WA0063.jpg

Tot dupa ce am revenit in RO, pe portiunea dintre Margina si Holdea , in zona unde nu e autostrada mi-a intrat o pietricica la una din roti si la franare facea foarte urat, am oprit in primul spatiu de servicii si dupa 2-3 manevre de mers inapoi si franat a iesit pietricica. Altfel, trebuia sa dau roata jos si pentru asta trebuia sa scot cricul din portbagaj. Si acesta era plin ochi de bagaje.....

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Fain pe stelvio, l-am parcus cu un GT4 inchiriat, dar parca e prea îngust drumul pe unele porțiuni. Peisajul insa e wow. Foarte frumos si la hotel  Matatsch in Trafoi pt cine vrea sa si stea cateva zile. Au si telescaun f aproape si poti cobora prin padure.

Ps: aa da, la hotel daca iei cina(parca 25-27€/pers atatea feluri iti aduce de mancare parca esti la nunta, jur. Am zis: cand vine mireasa, in gluma :))

Link către comentariu
On 7/9/2025 at 10:19 AM, Al Bundy said:

Ieri am facut revizia de 2 ani, chiar daca masina nu a facut 2 ani , deoarece ma avertiza de schimb de ulei. Cost 1360 la Avia Motors. CAm scump, dar asta e. Am cerut expres ulei original, uleiul a fost 850 lei.,

ti-au mai dat si reducere , ca 6 litri de ulei 0w20 508/509 ( 1 + 5)  costa cam  950 lei .... 

Oricum preturi nesimtite la uleiul original, care e facut de Shell totusi...   nu e cine stie ce Redline, amsoil, sau royal purple.... 

direct de la Shell, Helix Ultra AV-L 0W-20 costa sub jumate.... asta e, platim brand... 

Link către comentariu

Posibil reducerea de membru club Avia. Același ulei luat de la auto karma e mult mai ieftin. Cel de 4 litri era mare în Germany și cel de 1 l în Spania. Dar nu am cerut să merg cu uleiul meu să nu comenteze în caz de ceva de rezolvat pe garanție. 

4 hours ago, marius1982.11 said:

Fain pe stelvio, l-am parcus cu un GT4 inchiriat, dar parca e prea îngust drumul pe unele porțiuni. Peisajul insa e wow. Foarte frumos si la hotel  Matatsch in Trafoi pt cine vrea sa si stea cateva zile. Au si telescaun f aproape si poti cobora prin padure.

Ps: aa da, la hotel daca iei cina(parca 25-27€/pers atatea feluri iti aduce de mancare parca esti la nunta, jur. Am zis: cand vine mireasa, in gluma :))

Este îngust drumul, la urcare , în curbele de dreapta mă foloseam de indicațiile copilotului. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• pronet
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!