Jump to content

amortizoare sachs advantage

AB-33-WOB
 Share

Postare recomandată

tocmai am cumparat un set pe fatza dupa ce mi-am explodat power tech-urile de mioriticele strazi ale romaniei. are cineva pe mashina SACHS ADVANTAGE sa-mi spuna cum se comporta? o sa fie in combinatzie cu arcuri sport.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

premiumfaraplumb

Tocmai mi-am montat eu astazi Sachs Advantage (2,900.000/buc) dar am arcurile normale. Dupa o tura de bucuresti nu prea am cum sa ma exprim, mai ales ca doar pe fata le-am schimbat pe spate urmeaza saptamana viitoare. Cu ele pe fata la viteza mare nu se mai lasa asa in parti precum alea vechi ca o balena. Iar cand merg prin roduri ;) e altceva parca botul este fix se misca numai pe orizontala stanga dreapta. Sincer, sunt multumit 75%, pentru ca ma asteptam sa atenueze si sa fie mult mai confortabila peste gropi decat era inainte cu cele vechi. Intr-adevar nu mai dau cu caroseria de asfalt dar nici ca la seria 5 nu este, probabil e si de la jante ca sunt 45. Sper ca atunci cand voi pune si pe spate saptamana viitoare sa fie macar sentimentul ca e mai sportiva. Confortul nu cred ca o sa se schimbe radical, dar oricum parca parca e mai compacta acum pe fata cel putin.

Link către comentariu

fain pretz, eu am dat 3.300.000. pt mk1, sa-i ia draku de bishnitzari ca difera pretzurile de la unu la altu si cum nu prea am timp sa merg sa sondez piatza....asta e. sper sa fie tzinuta sportiva ca sincer nu caut confort. ma rog, nu mai vreau gen power tech nu ca n-ar sta mashina super, da numai in afara puteam sa ii simt calitatzile, in orash....vai de ea caroserie, ma depashau toate daciile :lol:

Link către comentariu

premiumfaraplumb

Mare imi este dezamagirea cand vad ca piesele de la paneuro sau genul acela de magazine ce aduc piese "originale VW" vand "altceva". Am dat jos amortizoarele originale, se vedeau pe ele stantzate cele 4 cercuri de la audi si vw. Pe cele noi nu, decat un abtibild si o carcasa de carton colorata cu Sachs advantage, si o hartiutza. Normal ca cei care se ocupa cu distribuirea de piese la mana a 2-a de pe masini busite au o gramada de bani. Pe spate cred ca imi mai bine dau 3 milioane pe un amortizor de pe un passat busit cu 10.000km macar stiu ca e de la mama lui.

Link către comentariu

• 1 month later...

Eu mi-am pus pe spate amortizoare Sachs normale, nu sportive sau alte cele si pana acum nu am motive sa ma plang de ele (120 RON bucata).

Link către comentariu

Salut.

1. Cam la cate mii de km trebuie schimbate amortizoarele?

Eu am 137.000 din care ~10000 in Romania.

2. Ce amortizoare recomandati ? (la un raport pret/calitate cat mai bun pentru Golful din semnatura).

Nu ma intereseaza foarte tare amortizoare sport, ci mai curand unele cat mai rezistente la conditiile din Romania (eu circul destul de mult in Bucuresti - aprox 50%, iar cand circul in afara mai am parte si de drumuri mai nasoale).

Link către comentariu

Si eu am Sachs Advantage si ma gindeam sa le schimb cu unele Sachs Touring, mi se par cam prea dure, insa masina sta f bine pe curbe, si de asta nu reusesc sa ma hotarasc sa le schimb.

Per total mi se par ok.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!