Jump to content

B911CRL

sabinx

Postare recomandată

Ei, asa da! Asta e o dotare (stiu ca sunt mai multe) care mi-a lipsit pe al meu a4. 

N-am sa inteleg vreodata cum pot sa vanda masinile asta la preturile de nou cu manivela...

Good job!

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...

Next: coloana cu reglaj electric 🤦

B32A71B4-7A71-4E7C-884A-C5A5469C8E80.jpeg

Link către comentariu
EmilianPop

Eu când văd oameni întrebând alți oameni de ce să investești atâția bani în mașină când puteai sa iei una gata facută :))5tfapn.thumb.jpg.fd0fa0802c97979b9a4a60f419f89f82.jpg

Lăsând gluma la o parte, foarte tare ce ai făcut din mașina asta când vine vorba de retrofituri. Congrats and keep it up! 

Ce mai ai pe "to-do-list"?

Link către comentariu

La modelul instalat de Virtual Cockpit, merge pus waze-ul? Sau este tot linkuit cu navigatia masinii?

Link către comentariu

Din ce stiu eu pe nici un audi actual nu se poate reda waze pe virtual cockpit in acest moment. Vad ca waze scoate update-uri si deblocheaza fie ei , fie in parteneriat cu producatorii auto aceasta facilitate.

Link către comentariu

Am soft modificat si waze pe cockpit. Pun poze maine :)

Intre timp

BD22235B-13CB-4008-8A19-D3EA2C42A924.jpeg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!