Jump to content

Anvelope de iarnă 2023/2024

CristiALF
 Share

Postare recomandată

Maxim trei luni pe an anvelope de iarna si in rest direct de vara. Eu le tin 4 luni, ca ajung la peste 1000m altitudine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iarna nu e doar despre zapada, e si in mod special! despre frig si temperaturi scazute... sub 7/10 grade deja esti mai ok cu alea de iarna.

Link către comentariu

@Nenciu Victor Zgomoase.  TS 860 sunt mult mai silențioase ca ălea. Ieri am trecut la încălțămintea de iarnă, TS 860 și, cu toate că mai mergeau un sezon, nu mai mă întorc la Ventus Prime 3, le-am aruncat. Vedem la primăvară ce cumpăr.

Modificat de _R_A_D_U
Link către comentariu

3 hours ago, acidone77 said:

Iarna nu e doar despre zapada, e si in mod special! despre frig si temperaturi scazute... sub 7/10 grade deja esti mai ok cu alea de iarna.

Problema principala cu anvelopele de iarna este ca se degradeaza rapid (se intaresc). In primul an sunt foarte bune, dupa care are loc o scadere vizibila a performantelor. Eu le depozitez intr-un beci, la temperatura relativ scazuta. Se simt imediat mai dure dupa prima iarna. Asta nu se intampla la cele de vara. Vorbim de Conti TS de iarna, dar am si Blizzak LM. Dupa 2-3 ani sunt deja dure, singurele avantaje notabile sunt la mersul pe zapada/gheata/flescaiala. Desigur, nu risc si le montez cand apar sansele de zapada. Dar din martie le schimb imediat.

Modificat de dercos
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!