Jump to content

Anvelope de iarnă 2023/2024

CristiALF
 Share

Postare recomandată

Modificat de R_a_z_v_a_n
Split
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intre alpin 6, conti 870 si blizzak lm005 ce ati alege? Poate cineva a apucat o comparatie reala intre ele... majoritatea drumurilor vor fi lungi, dar ne vom intalni si cu extreme de urcat in munte (speram la zapada multa)...

Link către comentariu

Sincer? Pe alea care sunt mai economice si mai silentioase si stau bine pe uscat si ud, unde vei merge 99% din timp. La cele de iarna scaderea tractiunii pe zapada e evidenta dupa prima iarna, desi profilul ramane practic neschimbat.

Link către comentariu

Castigatorul ar fi ... conti ts870... 

Link către comentariu

As merge pe Hankook.Raport calitate pret cred ca este cel mai bun. Eu am si de iarna si de vara de la acest producator

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
On 10/10/2023 at 1:29 AM, miliktsi said:

Intre alpin 6, conti 870 si blizzak lm005 ce ati alege

Pilot Alpin 😂 Eu sunt "fan" Michelin, restul mi se pare că se tocesc mult prea mult după 1-2 ierni. Cel puțin asta e experiența mea cu Continental și Bridgestone de iarnă. 

Link către comentariu

• 9 months later...
  • 11 months later...

Vrei tu neaparat Kumho? La banii aia ai variante mult mai premium...

image.thumb.png.bcd98dfd89d720fc12d2f290351ff244.png

Link către comentariu

Ha, ai dreptate, nu le-am vazut!

Nu tin neaparat la brand cat la raportul performante/pret. Mersi de recomandare.

Link către comentariu

Hankook Winter Icept RS3 W462 205/55 R16 91T  vs Nexen WINGUARD SNOW G 3 WH21 205/55 R16 91T, ambele cu DOT 2023, ce ați alege?

Link către comentariu

Ce pot sa iti spun din experienta (3 seturi personale si vreo 3 4 pe la apropiati) este ca Nexen sunt top la confortul acustic si la rulare. Ca performante sunt decente pe zapada si ok pe ud/zeama/frig. De Hankook nu stiu. 

Link către comentariu

Hankook ar trebui sa fie cel putin la fel de bune. Problema e acel dot 2023.

Link către comentariu

Am ”în mână” ambele seturi, nu știu ce să aleg iar Nexen sunt mai ieftine și asta mă intrigă. Primul impuls ar fi să iau Hamkook doar că sunt mai scumpe. In mod normal, prețul ar trebui să reflecte calitatea dar tinicheaua actuală a venit încălțată (de vară) cu Nexen N Blue S și se comportă nesperat de bine. Sunt în mare dilemă... 

Link către comentariu

Nu cred ca dai gres neaparat cu niciun set. Nexen au evoluat mult si intr-adevar deja vin ca echipare de serie pentru multe masini mai decente. Cauta care are cea mai apropiata clasa A/A la franare si consum, si sunt si mai silentioase.

Link către comentariu

Folosesc Nexen de vara  pe alta masina, si mi se par execrabile pe ud, imediat cand da ploaia si e inca combinatia praf apa

Nexen all seasonns pe alta masina, dupa 5 ani, ce i drept, se dezintegreaza pe fata, ca urmare a manevrarii volanului

Nu pierde 2 ani, pentru ceva bani, cauta 2025. Crede ma ca vei regreta mai tarziu, daca nu le termini in doi ani

Modificat de skodamen
Link către comentariu

@skodamen De regretat, nu am ce să regret, deoarece 1000 lei nu e mare lucru pentru roți gata de pus pe mașină. E vorba de un set complet de roți de iarnă (jante de tablă) primite cadou de cineva la achiziția unei Octavii anul trecut și omul vrea să le vândă cu 1000 lei (de aceea au dot 2023). Roțile nu au fost montate niciodată, au fost ținute corespunzător (evident, umflate și echilibrate, fix cum le-a primit de la dealer la achiziția mașinii). Dacă nu era acest ”deal”, nu mă complicam cu anvelope din gama de mijloc deoarece am avut o experiență neplăcută pe Golf cu un set de vară de la Hankook (Ventus Prime 3) care mi s-au părut cele mai nașpa anvelope cu care am putut merge vreodată. 

Între timp, Nexenurile ălea s-au dat iar eu ”m-am pricopsit” cu acele roți cu Hankook Winter ICept. 

Aceeași situație a fost și cu Nexen (s-au vândut cu 900, tot setul). Asta era dilema...

Link către comentariu

Hankook Evo S2, parca, am avut pe Golf, foarte bune. Dotare de fabrica. Si pe Tesla vin ca dotare de fabrica si am avut si pe X5 m50d tot de nou, dar acolo au inceput sa se distruga dupa 4 ani, dar vorbim de o masina de peste doua tone, care merge foarte tare. Ca la orice producator ai modlele mai slabe sau mai bune. Una e Michelin Primacy, altceva e Michelin Pilot Sport. 

Pretul e bun, insa verifica in gama Hankook sa vezi pe unde se situeaza modelul respectic (pret/performante)

Link către comentariu

Da, s-au achiziționat 2 mașini noi. Omul a vândut inițial anvelopele de vară de la ambele că și-a pus Cross Climate. Efectiv nu avea ce face cu roțile de iarnă iar prețul a fost imbatabil.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• dercos
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!