Jump to content

Cupra Formentor 1.5 150 CP DSG

Remicade

Postare recomandată

Strict din PrtSc atasat la postare, observ ca roata o sa-ti iasa cu 11,4mm in afara, sa ai grija sa nu ajunga in aripa la bracaj maxim sau la incarcare maxima (frana sau sarcina transportata).

Lasam la o parte ca probabil o sa-ti fie afectata si geometria suspensiei...

Link către comentariu

Jantele oficiale pe 19 au 8Jx19H2 ET40.

In alta ordine de idei oricum ai un motor mic pentru masina respectiva, de ce sa-i faci viata mai grea cu 19'?

Cateva exemple.

image.thumb.png.1c976482d559e48c070797d6bdc12930.pngimage.png.7383f9061fa663f7007c1ac590e55152.pngimage.png.98b5468e62832c6a86a1c9564eca7b85.png

Link către comentariu

Ce depășește 8j si mai jos de et40 o sa îți iasă mult în afara aripilor, masina fiind înaltă o sa se vadă urât...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am pus 8.5 cu ET35 (s-a verificat compatbilitatea de, ies cam cu 1 cm in afara versus stock, am trecut la all season Michelin Crossclimate 2, jantele si anvelopele stock le-am vandut cu 5.000 de lei unui detinator de Cupra care avea exact aceleasi jante si anvelope de vara...nu am inteles de ce a mai vrut un rand dar nu e treaba mea. 
Prima problema aparuta la masina e ca nu mai functioneaza ridicarea sau coborarea partii din fata a scaunului, apas pe buton, se aude un chitait dar nu face nimic. 

1699254454966.jpg

Link către comentariu

Parerea mea e ca ies prea mult in afara, partea laterala si spatele masinii se vor murdari rau. In plus, o anvelopa all season nu va fi niciodata la fel de buna ca una dedicata vara sau iarna.

Link către comentariu

Mergem la spalat  mai des, am avut dedicate si nu mai vreau, e un stress cu schimbatul lor, in Cluj m-a costat aproape 300 de lei deci pe sezon dau spre 600 de lei plus timpul pierdut, o sa scad viteza de deplasare ca sa corespunda conditiilor de drum.

Link către comentariu

Au evoluat mult si anvelopele allseason. Daca nu esti obsedata cu pedalele, acceleratie/frana si mergi cu atentie ( ceea ce ar trebui sa faca orice sofer oricum ) nu vad ce probleme sa fie.

Si Michelin CC2 sunt cam cele mai bune anvelope allseason in momentul de fata.

Link către comentariu

Merg extrem de atent, chiar stresat de ce se intampla in jur si incerc sa prevad situatiile din trafic. Din 1993 pana acum mi-a reusit.

Link către comentariu

Nu introduc un zgomot de rulare mai pronuntat + o duritate mai mare anvelopere all season ? 
Am avut si eu michelin all season pe rapid si am simtit cele mai sus mentionate.

Link către comentariu

@ShadoWzZ depinde cu ce compari. 

Pe 205/55/16 CC2 sunt mai ok decat WRD4/860TS/PC5 (masina colegei de apartament) si pe 225/40/18 pot spune ca sunt mai moi decat PC4 (atat pe denivelari cat si in curbe) si, subiectiv, exceptand mersul la limita vad diferente.

Link către comentariu

Nu am simtit un zgomot de rulare mai mare desi ar trebui sa fie pentru ca sunt XL, avand suspensie adaptiva nu simt nici un disconofort, e la fel ca la cele cu 19.
Dar nici nu am mers pe autostrada cu ele la 130 km/h :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Nu mai merge deschiderea usii soferului la atingere maner, cea din dreapta se deschide. De asemenea nu mai urca sau coboara partea din fata a scaunului electric, nu inteleg de ce IT-istii au asa salarii fabuloase cand fac o munca de mantuiala, o sa ma programez la service. De asemenea la 3.000 de km au aparut greierasii in usi cand se ruleaza muzica de pe stick, de pe radio nu face deci are legatura cu bassul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!