Jump to content

Conectare modul bypass PNI BPS01 la Golf 4


dany19940
 Share

Postare recomandată

Salut intregul forum. As avea nevoie de ajutor in legatura cu subiectul din titlul topicului. Am instalat o alarma Tomahawk cu pornire de la distanta pe masina si modulul de bypass nu isi face treaba. Am instalat acea antenuta in jurul contactului, dar, cand vreau sa pornesc motorul din telecomanda, apare martorul de IMMO in bord si, logic, motorul nu porneste decat 1 secunda. Banuiesc ca campul emis de antenuta nu este suficient de puternic sau orice alta explicatie. Un cartulia care a venit cu modulul sunt date si alte 2 modalitati de conectare la masina, care presupun inlaturarea antenutei si legarea firelor ce veneau la ea la instalatia originala a masinii. Nu stiu cum sa fac. A instalat cineva asa pe masina si ma poate sfatui ce varianta sa fac?

Multumesc!

16953031009806482027425905792629.jpg

16953031174188187506809957504314.jpg

16953047299698303030648454536543.jpg

Modificat de dany19940
Am scos o poza dublat
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie sa lasi cheia in masina sau cip-ul din cheie aproape de bobina contactului

Modificat de BadGrandpa
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asta e rolul modulului asta de bypass. Are cheie in el. El trebuie sa transmita un semnal preluat de la cheia interna la bobina originala a masinii. De aia are acea antenuta, care de fapt e o bobina ce are vreo 2 ohmi, ca o antena de camera de radio. Dar nu cred ca are eficienta. Intrebarea mea era daca a legat cineva acest modul la masina in vreun mod prezentat in primele 2 poze. A treia e cu antenuta pusa in jurul bobinei oem a contactului, si care nu functioneaza asa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca ai fi citit ce scrie in primele 2 poze nu ai mai fi intrebat.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cristi, eu cred ca am citit ce scrie acolo. Te referi la mentiunea ca varianta nu va functiona pe modelele europene. Dar scrie si ca functioneaza pe masini cu 2 fire de conectare a bobinei immo. Chiar am si testat acele conectari. Si cred ca ar functiona ambele metode, DACA acest modul chiar ar citi cip-ul din cheie. Dupa atatea teste, asta e concluzia trasa. Am gasit pe cineva in Bucuresti, foarte amabil, care mi-a spus ca asta e problema acestor module de by-pass: uneori nu vor deloc sa citeasca cheia inclusa. Dar se poate rezolva. Asa ca masina va ajunge la dansul saptamana viitoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de ce crezi tu ca o sa functioneze atata timp cat producatorul spune ca nu ?

Ai montat inelul asa cum spune acolo, in fata contactului ?

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!