Jump to content

Pareri despre radio CD MP3 Alana

adrian69
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor. Peste ceva timp, voi avea placerea sa ma alutur voua cu una dintre cele mai "cool" masinute de pe la noi, SEAT IBIZA All Inclusive. Va fi neagra, de 1,4 / 75 CP, cu ceva dotari in plus fata de varianta standard.

Am descoperit cu placere acest forum si sunt foarte bucuros ca inca mai exista si oameni ca voi, care se ajuta reciproc si care se alatura la bucuriile altor semeni de-ai lor. Pentru asta va marturisesc tuturor ca va respect.

De aceea, voi incepe prin a va intreba ce parere aveti despre radio CD-ul cu MP3, ALANA. Merita sau nu. Credeti ca este mai buna varianta unui Sony sau Panasonic, bineinteles ca tot cu CD si MP3?

Multumesc anticipat pentru sfaturile ce le voi primi de la voi. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu cred ca poti pune ca optionala pe ibiza all inclusive Alana. Eventual sa-l comanzi ulterior si sa ti-l puna dealerul. nu stiu ce sa zic. oricum, in mod normal, daca e original ar trebui sa dea mai bine, asta sony pe care-l am eu nu se integreaza perfect in bord, ramane o gaura sub el, si nu ma refer la suportul ala dintre el si climatronic.

asta din poza e alana, dar nu cred suporta si mp3. si oricum, la ce pret e, adica 2000 RON, sigur gasesti ceva super tare... :lol:

Modificat de Cristian Nastase
Link către comentariu

Cred ca ai dreptate. Tocmai a m vazut, astazi la Alto Syncro un Panasonic care s-ar potrivi destul de bine in peisaj. Ma refer la culoarea rosie a luminii tastelor si culoarea lui, adica negru. In plus, fata este detasabila. Ne tentant pentru "vizitatori". Oricum multumesc pentru promptitudine si pentru raspuns. Cred ca poate fi inchis topicul acesta. Bafta. :D

Link către comentariu

Alana cu siguranta nu are mp3.

Ceva aftermarket este ideal!

Link către comentariu

Panasonicu cred ca e verde :)

Link către comentariu

• 5 months later...

SALUT

Am si eu nevoie de un manual de utilizare (romana, engleza) pentru radioului din poza.

FLORIN

ilie.florin@gmail.com

Link către comentariu

• 1 year later...

Pot sa va spun sigur ca exista ALANA MP3. Am eu unul si e exceptional. Referitor la parerile celor care spun ca poti pune ceva aftermarket, am o intrebare: sculele aftermarket au GALA (modificarea volumului in functie de viteza)?

Link către comentariu

Toma Aurelian

ce am primit pe masina nu are aceasta optiune... dar nici pre utila nu prea pare. :P. important este4 sa se auda scula bine. in afara cei care au alana le scot de pe masina(probabil pentru ca initial nu aveau mp3 ).

Link către comentariu

• 3 months later...

Alana MP3 este o scula care intradevar se aude exceptional.

Link către comentariu

Primul model "Alana" nu citea mp3,insa ultimul citeste;apropos "Alana",stiti cine le fabrica?Grundig.

Link către comentariu

Sincer nu am vazut inca o ibiza cu "Alana", dar stiu ca pretul este destul de mare pentru el chiar si daca il pui ca optional la cumparare. Eu am un sony in masina si isi face treaba foarte bine si pretul a fost mult mai mic fata de cat ar fi costat sa pun un Alana de la cei de la Seat

Link către comentariu

• 1 year later...

postez aici ca s anu mai deschid alt thread.Acum cateva zile am observat ca la volum mai tare(17 din 32) o boxa a inceput sa aiba un parait, suna ca si cum s-ar fi descentrat difuzorul , am zis ca nu e mare chestie , oricum vroiam sa le schimb.De atunci am tinut balansu pe spate si totul a fost ok.Azi in schimb am zis sa vad poate si-o fi revenit , dar surpriza , ambele boxe fata se auzeau foarte incet si fara pic de bass.Inexplicabil dupa ce le-am dat la maxim par ca si-au revenit , dar in continuare fac unele figuri.Acum intrebarea mea este , ce a cauzat problema?Au picat chiar ambele boxe deodata , HU?am vreun scurt pe undeva?sau o fi de la frig?astept o sugestie , ca nu prea am timp zilele astea si nici chef sa o duc prin service.Va multumesc anticipat si Sarbatori Fericite!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Pentru ALANA

Montaj intrare audio auxiliara pentru cei care au buton pentru magazie de CD-uri

Link către comentariu

postez aici ca s anu mai deschid alt thread.Acum cateva zile am observat ca la volum mai tare(17 din 32) o boxa a inceput sa aiba un parait, suna ca si cum s-ar fi descentrat difuzorul , am zis ca nu e mare chestie , oricum vroiam sa le schimb.De atunci am tinut balansu pe spate si totul a fost ok.Azi in schimb am zis sa vad poate si-o fi revenit , dar surpriza , ambele boxe fata se auzeau foarte incet si fara pic de bass.Inexplicabil dupa ce le-am dat la maxim par ca si-au revenit , dar in continuare fac unele figuri.Acum intrebarea mea este , ce a cauzat problema?Au picat chiar ambele boxe deodata , HU?am vreun scurt pe undeva?sau o fi de la frig?astept o sugestie , ca nu prea am timp zilele astea si nici chef sa o duc prin service.Va multumesc anticipat si Sarbatori Fericite!

Exact asa patesc si eu, aceleasi simptome. Ce pot confirma este ca mie mi se intampla doar cand este foarte foarte frig (mai jos de -5 grade). O posibila explicatie ar fi ca ingheaţă ceva pe acolo (condens?) si membrana nu mai vibreaza. Cand dai tare, vibratiile puternice fac ca membrana sa vibreze si se rupe pojghiţa de gheaţa.

Link către comentariu

este posibil , de cand s-a incalzit nu am mai avut probleme.asa or fi boxele astea de fabrica.

Link către comentariu

• 2 months later...

Vreau sa montez un radio-CD Seat Alana (Grundig) pe o Skoda Fabia 2.

Din cate am vazut pe net, conectorii de la radio-cd-ul de Seat (Alana) si cel de Skoda (Symphony) sunt identici.

Exista oare vreun impediment pentru o asemenea miscare?

Inca nu am facut montarea propriu-zisa, si apelez la voi pentru orice informatii care considerati ca mi-ar fi utile.

Link către comentariu

Nu e nici un impediment, singura problema va fi cea de ordin estetic, pe Alana scrie Seat si are iluminarea rosie, in rest conectorii sunt identici.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Salut

Sunt posesor nou al unui Seat Ibiza 1.4 din 2006 si va pot spune ca Alana MP3 ce am eu pe masina citeste super CD-urile cu mp3. Se aude chiar foarte bine, insa nu se compara cu COncert sao Boss de pe Audi (parinti avand Audi A4).

Filmuletul cum sa facem intrare AUX in loc de CD6 e genial.

Salut

Link către comentariu

• 2 years later...

Topic dead? Eram curios daca merge treaba cu AUX si pe GAMMA cu magazie de 8 cd de la Panasonic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!