Jump to content

Zgomot suspensie fata

Jasson
 Share

Postare recomandată

Salut.As avea si eu nevoie de ajutor,de un sfat. De cateva zile la suspensi fata se aude un scartait usor de cauciuc pe metal. Acesta se aude cand trec cu masina peste denivelari la viteza mica, zgomotul parca ar fi de la vechile dacii cand aveau probleme cu bucsele.Am citit nu mai stiu exact ca , cauciucul de la bucse se poate oarecum usca si atnuci ar aparea acest zgomot. Masina e din 2005 cu pachetul drumuri grele are 17.000 km dintre care 70 % urban.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac sa scap de acest zgomot care este un pic suparator. Va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Verifica pe rampa toata mecanica de pe puntea fata, in special bucsele de la bascula si cele de la bara stabilizatoare. Este posibil sa trebuiasca doar sa gresezi...dar nu obligatoriu, pot fi si ceva uzuri la parcursul tau de 70% urban.

Link către comentariu

Foarte probabil bucsele bara stabilizatoare, e boala seriei 1 la Octavia.

Link către comentariu

Este o boala la Octavia 1 , anul trecut au remediat aceasta problema la bucsele de la bara stabilizatoare, se schimba bucsele si cu suporti care tin bucsele, iti garantez ca nu o sa mai probleme. Pret estimativ reprezetanta Skoda, 25RON x2 bucse Bara Stabilizatoare, 30RON x2 Suporti bucse, Manopera 20-30RON. Le au pe stoc si nu dureaza mai mult de 30 de min sa le schimbe. Stiu senzatia si nu doresc sa se auda la nimeni, iti da dureri de cap.

Link către comentariu

bucse bara stabilizatoare.

Link către comentariu

Jasson ateptam vesti daca ai scpapat de zgomote si cum...

Mai suntem in situatia asta... :)

Link către comentariu

Zgomotul este tot acolo dar parca mai putin...nu am avut timp sa ma duc la service sa imi verifice si mie masina fiind in garantie sau la chestiile astea nu intra in garantie. Masina e luata de la Porsche ,sincer mie cam scarba de iei dupa revizia de 15 km... in fine. E obligatoriu sa ma duc tot la ei pt remedierea problemei masina fiind in garantie si eventual reparatia sa intre tot in garantie?

Link către comentariu

E obligatoriu sa ma duc tot la ei pt remedierea problemei masina fiind in garantie si eventual reparatia sa intre tot in garantie?

DA, astfel pastrezi garantia intacta, plus faptul ca lucrarea de inlocuire si piesele primesc garantie separata ! :coolpics:

Link către comentariu

De la reprezentanta Skoda vin acum unde dupa ce mi-au dat jos bucsele de la bara stabilizatoare, si au concluzionat ca sunt bune le-au pus la loc si m-au trimis cu tot cu scartait acasa. Mi-au dat ca posibila cauza alternativa bucsele de la brat insa nu am mai avut timp de investigatii. Cand o sa am timp o sa incerc sa le schimb pe toate sa lamuresc povestea.

Link către comentariu

in mod sigur inseamna ca nu vorbim de acelasi zgomot. La zgomotul asta spus aici pe forum la mine s-a rezolvat cu bucsele de la bara stabilizatoare.

Link către comentariu

Godoroja, de curiozitate, dupa ce le-ai dat jos pe cele vechi, se vedeau ca sunt imbatranite, eventual rupte, ceva? Intreb pentru ca ale mele mi s-au parut absolut in regula, fara crapaturi sau altceva. De altfel si mecanicul a tras aceeasi concluzie.

Link către comentariu

Eu le mai am pe cele vechi in garaj, le-am schimbat acum vreo 5 luni cred. Sunt OK mai putin faptul ca golul este evident mai mare decat trebuie si atunci aluneca pe bara stabilizatoare in loc sa stea fixe.

Link către comentariu

nu pareau crapate, aratau bine doar ca se vedea pe ele ca sunt imbatranite. Atat. Si golul ala mai mare, cum zice nentu` Doru_14 :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!