Jump to content

Pierdere lichid, multiple erori bord

Alex J
 Share

Postare recomandată

Am un Touran T1 2004 1.9 Tdi  100Cp

Simptome: scrugere lichid racire, in mers sau stationar se observa ca scade de tot.

Fost service, schimbat radiator racire. Dupa 1 saptamana aceleasi simptome.

Am observat scurgeri pe blocul motor, la un cot de iesire din pompa tandem, dar e doar putin umezit.

Imi apare o eroare si pe coloana de directie, desi simt ca merge servo, nu inteleg cum de s-a pronit si acest martor. (poate un fir atins de vreme ce da eroare contact )

Nu mi-a urcat niciodata temperatura peste 90 grade, sta chiar la 70 .DAR observ ca desi completez nivel antigel peste linie. nu se stinge eroarea cu temperatura, in mers. Dar scade temperatura in motor cam cu 20 grade la competare cu lichid rece.

Singura data cadn s-a intamplat e acum,sambata s-a dus la 100, am oprit imediat, am lasat sa reaceasca, nu avea lichid. Am completat si gata.

Am vazut ce s-a discutat pe forum pe parte de asa probleme, eu banuiesc ca nu e chiulasa, nu am ulei in borcan lichid, am verificat si vasul, e etans. 

Am sa vad daca schimb acel cot cu ceva similar din comert ce se intampla, dar nu parea sa fie doar de acolo.

Cu bypassul racitorului de gaze, nu stiu daca ma pricep, daca considearti ca e o idee buna, am sa merg sa mi faca chestia asta. 

Diagnoza atasat.1219392619_Screenshot(32).thumb.png.6baf2e41f58a239b8bf6987e26edd177.png

e52bf7c7-c8be-4045-8149-24b0092e3265.thumb.jpg.e247586433afd85e6c1d28a5bd1da435.jpg

532a900c-ef96-4d1e-9312-09753ef0b53f.jpg

Am uitat sa precizez ca mai am eroare de la airbag, de cand am demontat scaunul dreapta (socsesm bateria, lasat 20 minute),dar tot a ramas. O sterg iar apare, am inteles ca e de la tensionarea clipsurilor in scaune (pe care clispuri le-am declispat si nu mia intra) dintr-un forum.

De asemenea tot atunci imi indica gresit nivelul de combustibil , am observat ca se resetase.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!