Jump to content

T4 Caravelle - în curs de Campervan

Coni

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Sunt la prima mașină din grupul VAG, prima diesel, de asemenea. T4 din '96, un 2.5tdi super fun la condus. Am început cu începutul transformării, în sensul curățării și antifonării, izolării vibro, fono și termo, montat chiuvetă, frigider, pat, TV, încălzire auxiliară Eberspacher, toate legate (inițial erau pe bateria mașinii, dar am preferat să separ funcționarea mașinii de funcționalitatea unui camper) la o baterie auxiliară cu gel. O toaletă ecologică, o plită pe gaz și cam gata conforul. Plus anvelope de iarnă nou-nouțe și câteva lumini exterioare de campare.

Acum  urmează partea interesantă, după 1100km fără probleme și un consum mixt (plin la plin) de 6.6%, a cam început să dea rateuri pe partea tehnică / electrică (încă nu am descoperit problema). Dar este o istorioară pentru alt topic.

Bine v-am găsit!

6D7B777A-2E4E-4E02-931C-D4F73DB854A9.jpeg

Modificat de Coni
Adăugare detalii
Link către comentariu

Bine ai venit. Cu siguranta nu sunt singurul care ar vrea sa vada mai multe poze. 

Link către comentariu

Mulțumesc!

Voi urca și poze, dar momentan vreau să găsesc un motor de 1.9 tdi pe care să îl montez în locul celui de 2.5tdi de pe mașină. Bine, dar întâi studiez și problema cutiei, nu știu dacă se pupă ABL-ul dorit cu ACV-ul ce e acum pe mașină 🤷‍♂️

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!