Jump to content

VW Phaeton 3.0TDI

dan_ionut

Postare recomandată

Tancul rezista!

Intre timp a ajuns la 281.000km, ultimul schimb de ulei s-a realizat pe la 6500km, un interval atipic pentru mine, pur si simplu nu am avut timp sa-l fac pana in 6000.

Am mai schimbat cureaua de accesorii prin toamna, curea ce avea doar 1 an, pentru ca observasem niste gaurele in ea, am zis sa nu risc si am luat Contitech daca nu ma insel la 150 lei, restul de role si fulii etc pe acolo sunt schimbate tot acum 1 an.

Ca si probleme, cred ca am trecut peste niste pietre la viteza si am ciupit conducta de servo undeva jos langa scut, m-a dus la 700 lei reparatia prin sudura si inlocuire lichid servo in totalitate, de vreo 6 luni e ok.

Si ca tot a venit iarna si vechile Brigestone Blizzak LM005 255/40/19 erau tocite mai mult de la asfalt, am zis sa incerc 4 anvelope made in China pentru 1000-2000km cat merg eu iarna, am luat WestLake 255/40/19 la 400 lei/buc, deci sunt fenomenale, doar doua au cerut 5gr plumb, merg rotund, lin, fara zgomote si am avut ocazia sa le testez pe zapada, a urcat pe drum acoperit de zapada cu gheata fara probleme, nu a derapat sau ceva, sunt uimit de aceste cauciucuri si culmea, Bridgetone-urile in 3 ani, am prins o singura zi zapada.

E o placere sa urci cu ea pe zapada, pur si simplu nu se invart rotile in gol sau ceva, doar urca asa ca pe senile, ca o locomotiva 😁

Mai am sa-i fac revizia la cutie prin primavara, chiar daca nu implinesc 60.000km, o sa-i pun tot Motul ATF VI.

9849A0DD-985C-4B58-8DF1-35A11B49FA7F.JPG

IMG_2471.jpg

IMG_2475.jpg

IMG_2480 - Copy.jpg

Modificat de dan_ionut
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!