Jump to content

probleme afisaj treapta viteza

olly75
 Share

Postare recomandată

probleme afisaj bc

Azi am vazut ca pe afisajul din bord apar doar treptele de la 1 la 4 si acele sageti cu indicatia de schimbare a treptei.

dar la  treapta 5 sau 6 apare doar 1 secunda pe afisaj apoi dispare , din cauza asta nu merge nici pilotul automat pe treptele 5 si 6

- touran cfhc 2011

Ma puteti ajuta ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Manuala 6 trepte

problema este ca afiseaza primele 4 trepte iar la 5 si 6 apare aproximativ 1 secunda si dispare

image.jpg

Link către comentariu

S-a umblat la cutie recent?

Ori a fost inlocuita cutia,ori reparata si schimbate sincroanele 5/6

Link către comentariu

6 hours ago, olly75 said:

Manuala 6 trepte

problema este ca afiseaza primele 4 trepte iar la 5 si 6 apare aproximativ 1 secunda si dispare

image.jpg

ai cautat ce ti-am zis acum cateva zile? Sa verifici ce cutie ai pe masina....

Link către comentariu

10 hours ago, olly75 said:

probleme afisaj bc

Azi am vazut ca pe afisajul din bord apar doar treptele de la 1 la 4 si acele sageti cu indicatia de schimbare a treptei.

dar la  treapta 5 sau 6 apare doar 1 secunda pe afisaj apoi dispare , din cauza asta nu merge nici pilotul automat pe treptele 5 si 6

- touran cfhc 2011

Ma puteti ajuta ?

Nu ai primit raspuns in celelalte topic-uri unde ai scris ? Acum deschizi si tu unul cu aceeasi problema?

Link către comentariu

Salut. Azi am aflat ca mi s a schimbat cutia la touran cu una de pe passat b6. Am intrat in posesia cutiei de viteze a masinii si am vazut ca are pe ea un senzor maro. Va trebui sa il schimb si pe acela?

1418B882-90A5-4577-86ED-783E7D9AEFC7.jpeg

73961CC2-F303-4D19-90C7-FDEFB8631CF6.jpeg

Link către comentariu

Trebuie sa pui cutia cu care a venit masina.

Link către comentariu

1 hour ago, olly75 said:

am vazut ca are pe ea un senzor maro. Va trebui sa il schimb si pe acela?

Nu ajuta la nimic... sunt alte rapoarte in cutie. Asa cum ti-a zis si bundy, trebuie cutia inlocuita, cu una care are codul celei originale

Link către comentariu

20 hours ago, F l o r i n said:

Nu ajuta la nimic... sunt alte rapoarte in cutie. Asa cum ti-a zis si bundy, trebuie cutia inlocuita, cu una care are codul celei originale

Am cautat aceasta cutie de viteze cod MAY si nu o gasesc. Ce se poate face in cazul acesta? De fapt ma intereseaza cel mai mult sa pot folosi tempomatul. Multumesc admin pt tot sprijinul.

Link către comentariu

@olly75 - LHD din ce stiu s-a montat pe Golf6 / B6 CR. Daca motorul CFHC s-a montat pe Golf 6 poti incerca sa la un ciptuner sa iti copieze mapa de cutie.

Cauta pe net rapoartele de la MAY si LHD si fa o comapratie. Fiind vorba doar de valorile la 2 trepte e posibil sa te poata ajuta chiar @voinea ( eu la el am facut resoftare si am discutat un pic cu Mugur pe partea asta).

Eu am studiat problema la mine la Skoda Rapid (schimband cutia cu buna stiinta, dar din pacate nu a existat pe nici o masina din VAG 1.4TDI cu 6 trepte) si nu aveam nevoie doar de o modificare de raport ci de mult mai mult. si am abandonat. Surplusul de putere plus noua etajare ma face sa uit de eroare :)).

PS: poate fostul proprietar a pus LHD (fiind una dintre cutii cu cele mai lungi rapoarte) pentru a avea o viteza de croaziera la o turatie mult mai mica (parca 2000-2200@140km/h).

Link către comentariu

MAY a fost pus pe TOURAn cu motorul CFHC si eos cu CFFA si CFFB

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!