Jump to content

Probleme HeadUp Display PassatB8

dio11
 Share

Postare recomandată

Salutare fani VW !

Va rog sa ma ajutati cu o posibila explicatie de ce nu se mai ridica din bord head-up display-ul … respectiv sticla cu proiectie !

Mentionez ca se deschide capacul din bord, dar cum sticla nu se ridica …se inchide in 3 secunde inapoi :( 

Ati mai patit ? Pot sa fac ceva ? sa resetez cumva ? … sper sa nu fie ars, pot sa aflu ? 

Multumesc mult.

Dio

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Erori stocate?

Link către comentariu

Salut Florin,

Am pus mini-tester obd2 cu aplicatie pe telefon, am doar eroarea de mai jos, care pare ca e mai veche… nimic altceva ! :( 

09. Onboard supply control unit

204290

Status: Test failed, Confirmed Possible decryptions (note control module):

Volkswagen Transporter 2020; Crafter 2018 - 2019;

Crafter NF 2017 - 2019; Fox NF / Spacefox / Suran

2014-2019; Gol GP 2013-2019; Polo GP 2014 - 2017;

Polo 7 2017-, T-Roc 2018-; Polo G 2018-; Golf A7

2013-2017, Touran 2015 - 2017, Golf Sportsvan 2014 - 2017, Tiguan 2016 - 2017; Arteon 2017-, Passat B8 /

Passat CC B8 2014 - ; Up 2011-2017; VAG other:

B147918: Remote key 1

Voltage too low

Status bits: 1

Priority: 4

Frequency: 3

Unlearning index: O

Date, time: 2022.11.29 07:59:55

Link către comentariu

Salutare,

Minune ! astazi dimineata m-am speriat cand am vazut head-up display-ul ca a iesit la vedere 😀 ! si-a revenit deocamdata.

Nu am facut nimic, ultimele zile nu a iesit … se deschidea doar capacul apoi se inchidea la loc.

Ce parere aveti ? … sunt necesare investigatii suplimentare ? Daca da, ce este recomandat ?

Dio

Link către comentariu

Pune Odis pe ea, sa vedem ce erori ai

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut.

Am si eu aceeasi problema pe aceeasi masina ( Passat B8 2016 BiTDI 240 cp ). DIn pacate la mine nu s-a rezolvat :)
Ai gasit care a fost problema? La service au spus ca trebuie inlocuit dar parca as mai incerca si alte solutii inainte .

Merci

Link către comentariu

• 7 months later...

Salut, scuze ca m-am trezit sa raspund asa tarziu, dupa atatea luni, sper ca ai rezolvat intre-timp ... chiar nu am mai fost activ pana azi pe forum.

Am vazut doar azi mesajul, cand am postat o alta problema ciudata cu frana de mana.

Cu head-up display-ul nu am mai facut nimic, s-a rezolvat atunci de la sine, tot merge de atunci.

Totusi, ce pot sa zic este ca eu am amanat schimbarea bateriei cu totul ca primeam mesaje ca nu are voltaj suficient, mai ales in diminetile reci, si tin sa cred ca daca o schimbam mai repede scapam si de problema ciudata cu head-up display-ul si cu frana de mana ! 

Sa ai drumuri bune !

Dio

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!