Jump to content

plafon

16volti
 Share

Postare recomandată

caut si eu un plafon (interiorul) pt golfu meu (g2 4 usi) pt ca de la caldura si vechime s-a dezlipit vinilinu de carton si nu prea mai merge lipit iese naspa rau si pa cod original nou este nici mai mult nici mai putin decat 9milioane rol ;) asa ca daca aveti cumva unu sau puteti da o informatie de unde pot cumpara... a si ar mai fi ceva: un termoflot pt ca dupa ce am lovit masina s-a stricat, i-am pus eu radiator de ulei da nu mai am presiune de ulei

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

un plafon stiu eu ...destul de ieftin numa ca ala e cam mare ca sa ti l trimit din timisoara pana la buc

Link către comentariu

ar mai fi o solutie: sa tapitezi plafonul tau...ceea ce ar fi mult mai ieftin...

Modificat de armando
Link către comentariu

• 3 weeks later...

si eu as merge pe retapitarea interiorului! Asa am facut eu si a iesit beton de tot! Poate ne intalnim sa vezi cum a iesit. Oricum, m-am chinuit o zi intreaga - aprox 9 ore(2 persoane) dar a meritat :)

Link către comentariu

si eu as merge pe retapitarea interiorului! Asa am facut eu si a iesit beton de tot! Poate ne intalnim sa vezi cum a iesit. Oricum, m-am chinuit o zi intreaga - aprox 9 ore(2 persoane) dar a meritat :)

cu trapa sau fara trapa?

diferenta de dificultate este imensa, nu de alta...

Link către comentariu

Ai plafon cu trapa 2 usi?

Link către comentariu

Ai plafon cu trapa 2 usi?

sunt dinalea pe la schroturi. stiu cel putin unu in tm.

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Hehe.. m-am distrat si eu cu plafonul.

Partea I: am zis ca-l pot lipi. Am incercat cu prenadez si alte chestii... da am iesit ca-n desene animate, plin de prenadez si bureti in cap. IN final, nu prea s-a lipit.. arata lamentabil.

Partea II: am fost la shrot, am gasit un plafon de Golf si l-am montat.... IN fine, acasa am constatat ca era pentru 2 usi (eu am 4) asa ca am mai mesterit. Noroc ca cel pentru 2 usi e mai mare ca suprafata pentru cel cu 4 si modificarea a fost posibila.

Partea III: cred ca ma gandesc si eu spre o re-tapitare.. Dupa 3 ani de la operatiunea din Partea II... a cazut si tavanu' cela. Desi, ma gandesc si la varianta cu mocheta pe tavan, dar tre' sa vad intai cum a iesit la altii..

bafta...

Modificat de alexella
Link către comentariu

Poti vedea (si) la mine cum e tapitat. Eu am facut-o cu tapiter profesionist si tot a gresit la trapa - a folosit intaritura pe post de matrita si respectiva era decupata cu abatere fata de trapa...am mascat cu un cheder mai lat.

Daca n-ai vazut, urmareste link-ul asta poate te ajuta: http://vwforum.ro/index.php?showto...plafon+prabusit

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!