Jump to content

Lampa ceata DREAPTA spate

andrei76
 Share

Postare recomandată

Salutare colegi,

încerc sa înmatriculez Passat-ul B8 adus din RO in UK, și oamenii de aici au 3 cerințe principale ca sa pot începe procedurile de înscriere:
1. mașina sa aibe farurile setate pentru circulația pe partea stânga a șoselei

2. ceasurile din bord sa indice viteza și distanta in mile pe ora

3. lampa de ceata spate sa fie pe partea drepta  a mașinii sau pe ambele parti (mașina din construcție o are pe stânga spate)

1 & 2 le-am rezolvat din computerul de bord, pentru ca din fericire mașina are bordul digital, asa ca nu a fost nevoie de nici o înlocuire fizica de componente.

Problema este cu lampa de ceata de pe spate.

Cei de la VW UK mi-au spus ca nu se bagă, pentru ca nu au autorizație sa modfice mașini produse ptr UE, ceea ce mi se pare ciudat, dar plauzibil si orcium nu avea sens sa ma contrazic cu ei.

Acum, pentru cine e cunoscător in ale electricii si electronicii in ale Passatului , ce posibilități exista, ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau idei?

Am facut o programare la un service specializat pe electrica/electronica aici, dar abia peste 2 saptamani, si m-ar ajuta foarte mult niste idei sau pareri legate de problema asta, despre cum s-ar putea rezolva ținând cont ca mașina e deja aici, in UK.

Multumesc frumos pentru timpul acordat și pentru orice postare legata de subiect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ca sa ai lampa ceata și pe partea dreapta, trebuie sa schimbi fizic stopul din partea dreapta. Mergi la dezmembrări și iei unul, fiind in Anglia, sunt deja cu lampa pe stop dreapta. 
E mai simplu sa îl schimbi decât sa îl modifici. 
Pe urma trebuie făcută o mică modificare la cablaj.

Si ai rezolvat. 

Link către comentariu

Mulțumesc pentru răspuns, din cate am citit pe internet, lampa de pe dreapta are deja led, trebuie doar conectat un cablu undeva.
Acel "undeva" ma descumpănește, dar sper ca băieții de la service sa știe despre ce e vorba.:)

Link către comentariu

Nu stiu unde ai citit, dar nu are niciun led de ceata pe lampa dreapta. 

Link către comentariu

• 3 weeks later...
On 3/10/2023 at 1:20 PM, OviVal said:

Ca sa ai lampa ceata și pe partea dreapta, trebuie sa schimbi fizic stopul din partea dreapta. Mergi la dezmembrări și iei unul, fiind in Anglia, sunt deja cu lampa pe stop dreapta. 
E mai simplu sa îl schimbi decât sa îl modifici. 
Pe urma trebuie făcută o mică modificare la cablaj.

Si ai rezolvat. 

Multumesc frumos pentru raspuns si indrumare, asa am facut si am reusit sa o rezolv

Toate cele bune!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!