Jump to content

Formentor greu de gasit in parcare!

paranoiaaaa

Postare recomandată

Incep prin a saluta pe toata lumea, numele meu este Daniel si am intrat in grupului utilizatorilor VAG de aproximativ 2 luni. E prima mea masina din acest grup si sper sa nu ma dezamageasca. Masina din imagini e un Cupra Formentor 2.0 - 190 de cai luata la 1442 de km de la Porsche Romania. Masina a venit configurata, a fost luata de pe azi pa maine (literalmente). In momentul de fata am 5208 km. Vin de pe un Proceed Rosu pe care il gaseam imediat in parcare, aici e mai dificil :)!

Ca dotari suplimentare ar fi:

- vopsea mata gri magnetic mat

- scaunele fata incalzite sportive cu memorie pe stanga

- camera spate

- incarcare wireless

- jante pe 19

- park assist (parcheaza singura plus senzori fata)

- sistem de navigatie

- suspensie adaptica DCC

-beats audio

-portbagaj actionat electric

- Pachet Safe and Driving L (asistenta la iesirea cu spatele, la deschiderea usilor_

Ce mi-ar fi placut sa aiba si sper sa primesc un raspuns de aici. Masina are Line Assist dar nu Line Assist plus. As vrea sa stiu daca se poate debloca avand in considerare ca am am camerele si partea hardware.

Ce imi place pana acum: stabilitatea, faptul ca arata intr-un mare fel, se uita lumea si ma intreaba de ea. Imi  pune un zambet pe fata cand o vad. Nu e prea mare, nici prea mica, nu ating bordurile cu ea. Dotarile interioare si posibilitatile de configurare.

Ce nu imi place: masina a venit cu un soft foarte incet, sper ca  atunci cand o sa ii fac revizia o sa i se actualizeze. Pleaca greu, e lent, trebuie sa astepti sa isi deschida toate paginile. E posibil ca unul din amortizoare sa aiba un pic de lag, am impresia de vreo 3 saptamani ca merge in 3 picioare cateodata. Consumul chiar si prin orase mici ca Piatra Neamt si Deva sare de 12. Sper ca la vara sa mai scada.

Investitii in ea: caucicuri de Bridgestone LM 005 pe 18 si jante pe 18 conforme VAG.

Daca imi mai aduc aminte o sa mai postez. Pozele sunt ale dealerului, dinainte sa o achizitionez.

WhatsApp Image 2022-12-08 at 16.30.10.jpeg

WhatsApp Image 2022-12-08 at 16.30.11 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-12-08 at 16.30.11 (2).jpeg

WhatsApp Image 2022-12-08 at 16.30.11 (3).jpeg

WhatsApp Image 2022-12-08 at 16.30.11 (4).jpeg

WhatsApp Image 2022-12-08 at 16.30.11.jpeg

WhatsApp Image 2022-12-08 at 16.30.12 (1).jpeg

Link către comentariu

Ce intelegi prin Lane Assist Plus?

PS: Felicitari pentru masina, arata foarte bine, mai ales in culoarea asta.

Link către comentariu
10 hours ago, DB86CLP said:

foarte frumoasa. sa o stapanesti sanatos. 

Multumesc frumos!

7 hours ago, Radhoozzz said:

Felicitari! 

Cred ca ai ales cea mai frumoasa culoare disponibila! :) 

Multumesc frumos, dar masina a venit configurata si nu am ales culoarea. Nu as fi dat 2200 de euro pe ea. As fi vrut albastru petrol daca nu se punea problema de bani sau graphene grey sau chiar rosu. Cautam o culoare sa iasa in evidenta. Amuzant e ca toata lumea care o vede lauda culoarea, incet incet ma prinde si pe mine :). Cu toate ca o gasesc greu in parcare. Favorita ar fi cremul de pe VZ5, dar acolo e altceva.

6 hours ago, Cristian said:

Ce intelegi prin Lane Assist Plus?

PS: Felicitari pentru masina, arata foarte bine, mai ales in culoarea asta.

Multumesc, as fi vrut o culoare care sara in ochi, dar incet, incet ma prinde :)!

Prin Lane Assist Plus ma refer la faptul ca te tine centrat pe benzi, nu asteapta sa de duci in banda ca apoi sa intervina. Sunt convins ca avand Line Assist (simplu, chel, cum sa ii spun) e doar o problema de soft ca stie sa se tina centrata. 

mqdefault.jpg

Link către comentariu

Functia pe care o vrei tu necesita si schimbarea volanului cu unul cu senzori capacitivi in el pentru a se asigura sistemul ca ai mainile pe volan atunci cand masina “conduce singura”.

una peste alta imi place enorm de mult acest model. Sa il stapanesti sanatos

Link către comentariu

Nu necesita schimbarea volanului, se poate si coda pe volanul actual cumva. Volanul si asa sesizeaza fara a avea senzori capacitivi daca il lasi sa iti tot corecteze iti spune sa pui mainile.

Link către comentariu

Cred ca te referi la Traffic Jam Assist (TJA) - iti tine in permanenta masina centrata pe banda.

Eu am activat aceasta functie la mine dar nu am folosit-o niciodata :)

In schimb lane assist e mereu activat - cred ca e mai util si il ai deja.

Masina e foarte frumoasa, multi km fara probleme! Bucura-te de ce are!

Link către comentariu
On 2/23/2023 at 8:21 AM, ShadoWzZ said:

Functia pe care o vrei tu necesita si schimbarea volanului cu unul cu senzori capacitivi in el pentru a se asigura sistemul ca ai mainile pe volan atunci cand masina “conduce singura”.

una peste alta imi place enorm de mult acest model. Sa il stapanesti sanatos

Multumesc de urari! Volanul meu e deja cu senzori capacitivi, doar ca intervine doar cand ajunge la linie. Cred ca poate fi convins sa miste mai repede!

On 2/23/2023 at 11:15 AM, BTeo said:

Cred ca te referi la Traffic Jam Assist (TJA) - iti tine in permanenta masina centrata pe banda.

Eu am activat aceasta functie la mine dar nu am folosit-o niciodata :)

In schimb lane assist e mereu activat - cred ca e mai util si il ai deja.

Masina e foarte frumoasa, multi km fara probleme! Bucura-te de ce are!

Multumesc, da, acea functie. As vrea sa o activez, Timiosoara, Sibiu, Cluj si Mures sunt destul de legate de autostrada iar acum o sa apara o caruta de radare. O sa mergem toti cuminti.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!