Jump to content

Înlocuire tableta android

costy277
 Share

Postare recomandată

Salutari , am pe mașina Passat b8 2017 montata o panarama de tableta android cu care nu poți sa faci absolut nimic cu ea.In torpedou am unitatea multimedia cea cu doua SD-uri.Cu ce as putea sa o înlocuiesc ? Vreau ceva original care sa se potrivească , sa aibă suntetul care trebuie , Recepție posturi radio etc…atașez poza cu ce am acum pe mașina .

92EE1CD0-907B-4E97-92A8-D900ECBA4833.jpeg

Modificat de costy277
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• costy277 changed the title to Înlocuire tableta android

Nu. 

Poti sa inlocuiesti cu mib 2 + displayul aferent 

Link către comentariu

Daca inca ai unitatea originala in torpedou iti trebuie doar display-ul original. Asta daca nu s-au facut modificari la cablaje

Scoate unitatea din torpedou folosindu-te de doua cheite si pune o poza cu eticheta

MIB1.jpg

MIB2.jpg

MIB2.5.jpg

Link către comentariu

Ok , demontez astăzi și va anunț .Ce aveți in poza este la vânzare ?

Modificat de costy277
Link către comentariu

Este o poza ca si exemplu. Trebuie sa cauti un display cu buton NAV (OLX, eBay, etc)

Costa in jur de 200 EUR

Link către comentariu

Buna, de ce cu NAV, eu am fara si e ok? Ala e un shortcut, la mine e APP in loc de NAV si intru in navigatie din menu. Daca unitatea din torpedou are navigatie displayul nu conteaza, e dupa cum gasesti in piata.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE
Link către comentariu

Am desfăcut și așa arată  , dar nu văd cablajele in torpedou? La ce este in poza ce display s-ar potrivi  ținând cont ai de rama pe care o am ( poza de mai sus )?o sa desfac și torpedoul sa văd ce modificare sa făcut 

image.jpg

image.jpg

Modificat de costy277
Link către comentariu

Da jos navigatia android si vezi cablajul din spate. Daca s-au folosit mufe adaptoare le elimini si refaci cablajul original spre torpedou

Display-ul este cel din poza de mai sus. Il gasesti pe OLX

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!