Jump to content

Ma, da' sa nu raspunda nimeni... chiar asa?! Macar "nu

andREI
 Share

Postare recomandată

Voi v-ati pus carton in fata radiatorului? Eu nu. Merita?! si cred ca e o chestie inutila. Daca voi ati avut ceva castiguri din asta spuneti-mi si mie sa nu mor prost.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
Voi v-ati pus carton in fata radiatorului? Eu nu. Merita?! si cred ca e o chestie inutila. Daca voi ati avut ceva castiguri din asta spuneti-mi si mie sa nu mor prost.

Pai dom' andrei, asta e intrebare serioasa? Unde ai mai vazut matale VW cu carton in fata la radiator? Da' ce e dacie?? sau Aro?

probabil ca de asta nu a raspuns nimeni......

propunere: sterge-ti kestia asta de aici ca faceti marca de ras....

Link către comentariu

• Administrator

subscriu la cea zis Andi.

Link către comentariu

A, da? (ma refer unde s-a mai vazut cu carton in fata)

va sugerez domnilor sa aruncati o privire pe la www.tdiclub.com unde veti vedea (stai sa gasesc post-ul cu imaginea) cum mai multi cu Jetta A4 si-au pus si unii ziceau ca e bun, altii ca asa si asa... etc.

Astia fiind din Canada.

Sa nu ne grabim cu concluziile (ca sa nu zic sa nu fim aroganti - da' asta nu am zis ;-) )

Oricum am retinut parerea dvs.

Link către comentariu

nu este o chestie inutila .... cand ai termostatul defect (ramane deschis), racirea se face prin circuitul mare ... si uite asa nu se mai face cald in masina .... flacaii prefera sa puna un carton in fata radiatorului (il protejeaza de curentii reci si astfel temperatura apei creste mai repede), decat sa schimbe termostatul ... cum s-ar spune romanul s-a nascut ...descurcaret ....

:mad:

CristiGTI

Link către comentariu

Andrei, am citit si eu pe TDI Club despre ecranarea radiatorului, dar acest lucru merita sa-l faci daca masina este condusa prin zone cu temperaturi exterioare foarte scazute (climate reci). Nu cred ca la noi este cazul.

Link către comentariu

Scade temperatura la apa? => Schimbi termostatul.

Link către comentariu

Andrei, am citit si eu pe TDI Club despre ecranarea radiatorului, dar acest lucru merita sa-l faci daca masina este condusa prin zone cu temperaturi exterioare foarte scazute (climate reci). Nu cred ca la noi este cazul.

Asta mi se pare un raspuns avizat. :scratch:

http://andreir.home.ro/golf4carton.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!