Jump to content

Porsche Macan S

EEXCALADE

Postare recomandată

Si cu astea inlocuite toate articulatiile de pe fata sunt noi .

Din ce am luat AM am ales Lemforder ,au venit exact ca cele OE ,unele chiar cu cod identic dar cu sigla polizata.

Am montat si deflectoare de racire a discurilor de la macan GTS,OE

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Link către comentariu

Wow! Topicurile tale sunt precum seria filmelor Home Alone. Chiar daca le-ai vazut de 10 ori parca tot ai vrea sa reiei pagina cu pagina sa vezi ce inseamna intretinere exemplara a unei masini. 😄

Consumul este ceva de invidiat ... eu cu 3.0 V6 tot 258cp de la MB (OM642) nu am reusit sub nicio forma sa scot sub 8. Si 8'u ala  scos in conditii de 100-110 km/h si coasting maxim. In rest 9 - 9,5. Da-mi si mie pontu de consum 6,5 pe V6 3.0 😄

Link către comentariu

Salut Jorjel ! 

Multumesc!

Consumul depinde de multi factori stil de condus ,viteza ,relieful drumului,dimensiuni roti ,presiune anvelope ,greutate si forma masina ....

Nu conduc agresiv,nu accelerez ca sa franez,nu fac slalom..... 

Consumul pe distante lungi care includ si autostrada ( 130-140 km/h)  e de  7.5 cu roti pe 19 si aprox 7 cu 18 .

Media pe ultimii 8044 km e de 9.2

Rarau - Bacau de sarbatori a fost 6.5 :)

2c.jpg

1c.jpg

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

de apreciat munca pe care o depui la fiecare masina :) de cand aveai passat CC te urmaresc cu mare interes si chiar te-am luat ca si exemplu

ce aplicatie folosesti pe IOS pentru data stream ? am trecut si eu la iOS si chiar cautam cateva aplicatii

Link către comentariu

ML-ul nu prea e aerodinamic , si e mai greu decat Macan-ul , e normal sa consume mai mult

Eu cu 7P si roti pe 17 scot constant 7 mers mai mult pe drumuri nationale , cand e multa autostrada se duce la 8

Si ca stil merg cum a scris Catalin mai sus

Cel mai mic consum obtinut ( si pe care nu cred ca il voi mai obtine veodata , nu era autostrada atunci la Boita ) , am mai scris , 5.9 pe pe Valea Oltului mers constant in coloana de la Sibiu la Valcea , cobori constant

Colegul @adidas00 a postat chiar consum de 5.8 cu 7P pe un alt drum in coborare

Link către comentariu

E fain la Rarau? Pare decent din poze si de pe site-uri.

Partia ok, telegondola... are si ceva cazari acolo la baza partiei sau?

Link către comentariu

Da,partiea e super,2850 m lungime,e lata ,telecabina care urca prin padure , ….

Are parcare platita ,sunt putine cazari in zona.

Recomand in cursul saptamanii si inafara sarbatorilor.

Link către comentariu
On 1/14/2025 at 9:53 AM, tavitara said:

ML-ul nu prea e aerodinamic , si e mai greu decat Macan-ul , e normal sa consume mai mult

Eu cu 7P si roti pe 17 scot constant 7 mers mai mult pe drumuri nationale , cand e multa autostrada se duce la 8

Si ca stil merg cum a scris Catalin mai sus

Cel mai mic consum obtinut ( si pe care nu cred ca il voi mai obtine veodata , nu era autostrada atunci la Boita ) , am mai scris , 5.9 pe pe Valea Oltului mers constant in coloana de la Sibiu la Valcea , cobori constant

Colegul @adidas00 a postat chiar consum de 5.8 cu 7P pe un alt drum in coborare

@tavitaraConsum indicat cu pilotul setat la 110 km/h pe autostrada, 2 persoane, fara bagaje: 

AP1GczNuQBSiAzlZ_o85bW79EJFb05ZIaW1HHmol

Modificat de corad0
Link către comentariu

Eeeee , arata o medie , nu un consum instant , si aici avem autostrazi care urca si coboara

Link către comentariu
37 minutes ago, tavitara said:

Eeeee , arata o medie , nu un consum instant , si aici avem autostrazi care urca si coboara

@tavitaraCorect, dar atunci hai sa nu vorbim de consum pe drum "in coborare", ca mie imi arata 0. 😄 Daca ar fi sa merg constant pe suprafata dreapta cu 110 km/h, ala e consumul! ❤️ 

Am reusit sa fac 1400 km cu 80 de litri, range indicat in bord 180 km pe rezerva (10 litri) autostrada, urcat coborat etc, 2 persoane + bagaje, desi rezerva se aprinde in bord cand mai am 20 litri ramasi in rezervor, am oprit si am alimentat fix 80.2 litri.

N-am vrut sa testez cat mai pot sa merg, n-avea sens, si oricum nu am mers "la consum", au fost zone limitate la 90 km/h cu lucrari, dar am mers portiuni indelungate cu 140-150 km/h. 🙂 

Oricum sub 6 litri/100 km, 3.0 V6 TDI, 2.5 tone, automat, Quattro. E adevarat ca in oras acelasi consum instant arata si 38 litri/100 km/h! 😄

Consumul mediu combinat 60% autostrada (140 km/h), 40% oras e undeva sub 9 litri/100 km mers ca restul traficului,  8.3 litri/100 km/h p-acolo, cert e ca daca as merge doar autostrada constant 100-110 km/h pe suprafata plana, as scoate consum sub 5 litri/100 km/h, nu ca cineva s-ar uita la consumul unei "balene"😄, am vrut doar sa scot in evidenta ca se pot obtine consumuri de sub 6% lejer chiar si cu un V6 TDI. Ce-i drept, cu Porschele Cayenne cu acelasi motor n-am reusit sa scot consum sub 8 litri/100 km/h, aerodinamica se opune. 

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• Alex.S3
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!