Jump to content

Porsche Macan S

EEXCALADE

Postare recomandată

Cu siguranta o sa ajungem si pe acolo ,daca ne mai tin genunchii :icon_thumleft:

Zell Am See a fost cea mai apropiata zona ofertanta .

Pe la 110-120 incep sa se auda si viteza  maxima e 130.

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Si eu am si cutie de 420 Litri si suport de skiuri, cel mai mare de la Thule, dar pentru ambele ai nevoie bare transversale. Asta ar fi singurul dezavantaj.. Diferenta la zgomot e foarte mica, adica nu as putea zice ca roofbox-ul este mai galagios, poate din contra.. Pe langa skiuri/placa mai pui in cutie si restul echipamentului: clapari, boots, casti, bagaje, etc.

Noi de vreo 7-8 ani oscilam intre Solden si Ischgl, dar avem la drum 8 ore avantaj fata de tine. 🙂 Cu toate ca ce mai conteaza 3 ore in plus la drum...

Link către comentariu

De la Arad…ai muuulte optiuni .:icon_thumleft:

Bacau-Subiu 320 km ,aprox 6 ore pe nationala ,obositor .

Momentan ne incadram cu bagajul ,desi castile ocupa mult loc .

Link către comentariu

Si eu tot cutie Thule am si bare din alea wing. Nu aud mai nimic cu toate pe masina, dar merg relativ legal (130-140km/h). Barele le las chiar non-stop pe masina. 

In cutie (un Thule Pacific 600 de 310L) incap o placa, 4 ski-uri si toate cele 5 seturi de casti, clapari/booti si bete. Uneori chiar si ceva haine de ski.

Link către comentariu
1 hour ago, Bebeee said:

Cu toate ca ce mai conteaza 3 ore in plus la drum...

Pt mine ce e peste 10 ore e deja agonie. Nu stiu cum sunt altii. Poate cand eram mai tanar :)

Am trecut prin Ischgl spre Silvretta, cu GT4-le acum ceva ani. Snip de la un onboard. Frumos frumos. Recomad. Chiar era si zapada cu o zi inainte, ninsese in august :|, am vazut pe webcam, noroc ca m-am uitat.

IMG-20240121-WA0027.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   3 membri

• Zamoldac
    • c_A_b
    • Gusti
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!