Jump to content

Porsche Macan S

EEXCALADE

Postare recomandată

Dupa multe drumuri lungi pe afara,fara probleme , mi-am luat roata de rezerva . 

O roata cu un ET atipic ,destul de rare in EU.

1.JPG

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Am coborat garda la sol cu aprox 3 cm ,nu schimba cu nimic confortul.

Butonul de low mai scade 1 cm 

Am ales varianta cea mai simpla (codare model GTS)  ,revenirea se poate face in cateva minute doar din taste .

Am pus si flanse de 15mm Bimecc.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Link către comentariu

Vacanta de vara ,aprox 3000 km , Pelion /Pagasetic Gulf (Volos ,Agria,Mylopotamos.....)

O zona deosebita pentru cei care  prefera natura.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Oauu... ce consum bun ai. Roata de rezerva am vazut ca am si eu prin portbagaj..credeam ca vine in standard la Porsche. De curiozitate, pe cat sunt jantele? Cauciucurile par sa aiba un balon destul de generos.

Link către comentariu
19 hours ago, EEXCALADE said:

Dupa multe drumuri lungi pe afara,fara probleme , mi-am luat roata de rezerva . 

O roata cu un ET atipic ,destul de rare in EU.

1.JPG

Exact asta am luat si eu ptr 7P acum 6 ani 

Link către comentariu

@DB86CLP 

Jantele sunt pe 19 ,originale  Porsche .

Anvelopele sunt continental sport contact 5 N0 (dimensiunile din carte) ,asta le face mai deosebite ,sunt mai late cu aprox 4cm fata de cele fara N0 ,doar buza de protectie are 2cm .

Am doua seturi de vara ,aprox identice ,OE ,unele sunt facute de CMS si astea de pe masina de BBS.

Un set vreau sa le fac de iarna si cele de iarna pe 18 cu anvelope noi o sa pe pun la vanzare.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Astea pe 18 o sa intre la vanzare :https://vwforum.ro/topic/140925-porsche-macan-s/page/5/

Link către comentariu

Nu-i nevoie .

5 hours ago, DB86CLP said:

Oauu... ce consum bun ai

Motorul asta are talentul lui :)

Link către comentariu

Am vazut ca ai laudat motorul de 3.0 si cu siguranta ai cunostinte mai vaste despre acest motor.

E acelasi ca pe Audi? Ma uitam la o masina mai mare de familie pe viitor, insa m-am razgandit rapid dupa ce am auzit ca ar avea probleme cronice cu axele cu came, care te unde undeva la 5-7k euro. In mod special ma uitam la S6 dupa 2020. Sunt extrem de multe SH vandute de reprezentatele din Germania, adica peste 150 erau acum ceva timp doar S6 avant sub 100k km. Ma intrebam oare de ce asa multe.

https://youtu.be/pjiqSLAAIfY?si=sOxiyCOnExLA7CsX

Aici un link catre problema respectiva.

Mersi.

Link către comentariu

Da ,e motorul de la grupul VAG.

Nu recomand motorul asta peste 2018-2019 ,doar generatiile de dupa au probleme cu rotile dintate de la axe + multe altele .

Cele mai fiabile sunt pana in E6.

Link către comentariu

Pret distributie reprezentanta, pentru un Q7 cu motorul asta-45.000 lei.😀

Oricum, nu iesi ieftin nici in afara reprezentantei~15.000-20.000 lei.

Modificat de halamadrid
Link către comentariu

Exact ca masinile astea nu sunt iefitne, sunt peste bine 100k noi, ca doar nu le iei chele.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• icename
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!