Jump to content

Usa dreapta fata blocata!

MARYUSRDV619
 Share

Postare recomandată

Salutare! Intampin si eu o problema, usa dreapta fata nu se mai descuie/deschide nici din interior nici de afara,cand dau sa descui doar bazaie acolo la broasca , nu se mai dezabureste nici oglinda, nici nu mai merge reglata, a facut din senin. Are cineva idee cum pot deschide usa ca sa pot remedia problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este necesara o diagnoza,posibil cablaj întrerupt,broasca defectă sau calculator de usa

Link către comentariu

O sa ii fac maine, dar ideea este cum pot sa o descui/deschid, ca sa pot remedia problema 😶

Link către comentariu

Revin cu un update, am pus vcds si am erorile acestea, i.am facut si test la broasca de pe dreapta si este intrata in safe, s.au sters toate, in afara de aceea 01812 tensiune de alimentare:modul comanda usa

IMG-20221227-WA0010.jpg

IMG-20221227-WA0011.jpg

IMG-20221227-WA0012.jpg

IMG-20221227-WA0013.jpg

Modificat de MARYUSRDV619
Link către comentariu

Verificati firele/cablaj,de obicei se stranguleaza un interiorul burdufului in stâlp;daca sunt un regulă,calculator de usa cu același cod+codare 

Link către comentariu

Da, dar cum fac sa deschid ușa? Ca sa pot ajunge la cablaj....ușa este incuiata si nu se deschide nici din interior nici din exterior 

Link către comentariu

Trebuie desfăcută fata de usa/ponou prin interior,Este dificil pt începător fără a l deteriora

Link către comentariu

Nu sunt incepator, am idee am desfacut la alte masini,inclusiv la passat b6, dar ma gandeam ca exista alta solutie, o sa desfac fata de usa si apoi pot debloca mecanic broasca?

Link către comentariu

Doar încercând,Poate aveti noroc cu cablu broasca rupt/sarit,dar daca e in safe mode puțin probabil,Doar spartă .încercați și cu decontarea bateriei;cateva palme in exteriorul ușii in dreptul broaștei 

Link către comentariu

Nasoala treaba , nu poti desface fata de usa fara sa o rupi , sa zicem ca desfaci suruburile manerului , dar cum desfaci cele doua suruburi de jos care se vad doar cu usa deschisa? Nu poti ajunge la ele cu usa inchisa , deci tot la ruperea fetei de usa ajungi ........odata data jos e simplu , desfaci partea interioara cu macaraua geamului , bagi ceva langa geam  sa il tina fix sa nu cad in usa , apoi ai acces la broasca , tragi cu o surubelnita de toate parghiile , daca tot nu vrea , broasca facuta bucati , alta solutie nu e 

Link către comentariu

Salutare, am rezolvat problema, am dat scaunul din dreapta jos, am reusit sa desfac fata de ușa fara sa o rup, am rupt doar clipsurile,iar la cele 2 suruburi de jos am reusit sa bag o șurubelnița dreapta si sa le scot cu totul din usa, am dat geamul jos,dublura, apoi am ajuns la broasca unde are 2 surubele ( 2 capace de protectie) am ajuns la parghia de incuie/descuie apoi am deschis usa, problema cu usa a fost din cauza mufei de la stalpul usii, corodase si se rupsese un pin! Daca are cineva problema asemănătoare sa imi scrie.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut , sunt curios daca este aceeasi treaba si problema la portiere spate , la mine ambele se incuie dar nu se mai descuie , le pot deschide din interior . Intermitent , cateodata vor sa se deblocheze alteori nu , tragi de maneri exterior si nimic..

Link către comentariu

Diagnoza si posteaza erorile. Probabil ca problema este la yale, la tine, dar trebuie verificat 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!