Jump to content

Functia Pre Sense A4 b9

sake75
 Share

Postare recomandată

Salutare dragi forumiști, am tot căutat un raspuns la problema mea dar ori nu exista pe forum ori nu am căutat îndeajuns, să ma explic din luna August sunt posesor de un A4-B9 2016 care a venit cu functia Pre Sens activă, spun pentru că de 2 ori sa activat, avînd o interfață VCDS de la vechiul passat am zis să probez poate îmi este de folos si la A4, la conectare cu Audi parea ca ECU nu vroia sa primească interfata dar într-un final am reușit să umblu prin module, acum vine problema eram undeva cu adaptări iar din curiozitate am dat clik pe PREPARACION COCHE PRE VENTA (Pregătirea mașinii înainte de vinzare) iar atunci a sarit si martorul cu pricina se pare ca l-am dezactivat. Daca ma poate ajuta cineva unde trebuie sa umblu ca eu m-am tot uitat si nu gasesc camera, interfața pe care o folosesc atunci cînd intru la long coding în dreptul căsuței Bit nu pune si ce conține. Mulțumesc. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pune o scanare sa vedem ce ai pe acolo, ca din postul tau, nu prea înțeleg 

Link către comentariu

• cogdao changed the title to Functia Pre Sense A4 b9

Foloseste o interfata mai noua. Si in engleza.

Link către comentariu

59 minutes ago, sake75 said:

Faceti calibrarea la camera din parbriz, camera pentru asistenti, dupa care stergeti erorile.

Mai jos este una dintre masinile la care am facut acesta procedura, saptamana trecuta. A4 B9 2017, aliniata la plansa de calibrare

Screenshot_20221202_145330_Gallery.jpg

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Salutare, deci din scanarea făcută reiese că trebuie să calibrez camera altă soluție nu există? mă gândeam să cumpăr o interfață vcds mai nouă cum zice și Al Bundy și poate așa îi dau de cap, zic că o calibrare aici in Spania presupun ca costă ceva bănuți, voi sunteți profesioniști eu vreau so rezolv iar daca nu exista altă cale 🤔asta este ne băgăm la cheltuială. Va mulțumesc pentru ajutor. 

Link către comentariu

Nu, nu ajuta.

Trebuie facuta calibrarea la camera

Link către comentariu

8 hours ago, sake75 said:

Salutare, deci din scanarea făcută reiese că trebuie să calibrez camera altă soluție nu există? mă gândeam să cumpăr o interfață vcds mai nouă cum zice și Al Bundy și poate așa îi dau de cap, zic că o calibrare aici in Spania presupun ca costă ceva bănuți, voi sunteți profesioniști eu vreau so rezolv iar daca nu exista altă cale 🤔asta este ne băgăm la cheltuială. Va mulțumesc pentru ajutor. 

Interfata mai noua era recomandata sa vezi exact codurile de eroare. 

'

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

In afara faptului ca se face cu Odis,  necesita plansa calibrare plus efectuarea procedurii corecte. De aceea i-am pus poze, sa vada ce presupune 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!