Jump to content

Passat avb intrerupe in ture

crisHOT
 Share

Postare recomandată

Salut.

Am o problema cu un 1.9 tdi motor avb.

Pana la 1800 rmp merge ok dar peste aceasta turatie merge in 3 pistoane.

Intreruperea se simte in esapament pana la capat de ture si motorul tremura in special in jurul turatiei de 2000 rpm.

Pe VAG spune ca 3 injectoare sunt out of range, s-a incercat si cu alte injectoare de pe o masina care merge ok si face la fel.

Motorul nu e in limp mode si mi se pare ca trage destul de bine tinand cont ca merge in 3 pistoane.

Cine ma poate ajuta sau cine s-a mai intalnit cu problema asta?

Multumiri anticipate!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1. completeaza profilul sa vedem de unde esti

2. masoara compresia pe fiecare piston si vezi care e situatia

Link către comentariu

Nu am masurat compresia dar masina nu are decat 100.000 km si daca te gandesti la supape, din cate stiu eu o supapa care nu inchide se simte mai mult la turatie mica si in ture se atenueaza.

Am citit undeva ca a fost o actiune de resoftare la motoarele PD de 74 kw, stiti ceva , poate fi softul de vina?

Link către comentariu

si eu am acelasi motor si nu stiu nimic sa fi fost vreo resoftare, acuma ma gandesc sa nu ai uzura la motor, sau vreo mufa iesita de la injectoare, sau chiar cupla cea mare din spatele chiuloasei sa nu aiba un contact imperfect,

Modificat de cipos
Link către comentariu

Salut

Motoru e in stare buna , are 100.000 km(un pic peste), sub 1800-2000 de ture merge bine si de aceea am exclus supape chiulasa etc, cred sa fie totusi o buba electrica si eram curios daca a a mai patit cineva chestia asta.

Chipos, tu ai chip? ca vad 128cp

Link către comentariu

Chipos, tu ai chip? ca vad 128cp

exact :Driver:

Link către comentariu

Cat de bine se simte diferenta de putere cu chipul tau, si cat costa?

Link către comentariu

@crisHOT: va rog sa ramaneti on topic, sunt topic-uri dedicate pentru asa ceva.

~Sebica

Link către comentariu

@crisHOT: va rog sa ramaneti on topic, sunt topic-uri dedicate pentru asa ceva.

~Sebica

Am auzit ca s-ar putea totusi sa fie o problema de soft si ma gandeam daca prin resoftare(chip) as putea rezolva problema mea.

daca am fost off topic....scuze

Link către comentariu

• 15 years later...

Am si eu o problema la un passat b5 1.9 tdi 2000 PD are o intrerupere la relanti si in D la relanti caci in turatii mari la drum lung nu are probleme  , la semafor sau oriunde pun frana sa stationez incep intreruperile si cateodata se opreste din acele intreruperi nu mereu 

Va rog sa ma ajutati caci eu nu ai mai dau de cap pe tester VCDS nu imi da nici o eroare , astept un raspuns de la cine a patit asa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!