Jump to content

Scurgere antigel

Alex Pascu
 Share

Postare recomandată

Va salut! De cateva saptamani observ o scurgere de antigel cred (este un lichid roz si de aici am presupus ca ar fi antigel). Se aduna undeva pe cutie sus, fix sub flansa. Este normal sa faca si presiune daca are scurgeri?

Si inca o intrebare: poate fi doar de la flansa sau si de la pompa tandem care se afla tot in zona aia?

Multumesc anticipat!

1.9 AJM

Modificat de Alex Pascu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pompa tandem nu are treaba cu antigelul...doar motorina sau ulei.

Din cate tin minte,nu am mai deschis de mult capota la Vw,acolo ai senzorul de temperatura care are si el un O-ring.

Deci poate fi acel oring,garnitura dintre flansa si bloc sau chiar flansa fisurata.

De obicei ,cand se ia pe ghicite,se incearca varianta cea mai ieftina.

Link către comentariu

Multumesc mult de raspuns! O sa ma duc la un ochi mai avizat si o luam pas cu pas

Link către comentariu

• 1 year later...
stifler92cosmin

cine mai pateste asta , sa verificati senzorul de temperatura apa, la al meu se dusese garnitura si curgea pe langa , a fost o reparatie usoara.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!