Jump to content

cam bine, nu?

barabas leiba
 Share

Postare recomandată

barabas leiba

uitati-va ce bine arata aceste doua makinete

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cel negru arata mai bestial ... si presupun ca linia rosie presemnlieaza un GTI :)

Link către comentariu

ma gandeam sa va prezint 2 wallpapere ....facute de mine ...cu dragutzul meu polo :D

sper sa va placa ...

enjoy

Link către comentariu

Totusi ... cum Polo 6n2 arata ... nu arata nici unul !!!

Link către comentariu

barabas leiba

cred ca te referi la acest 6N2 :D

Link către comentariu

Recunosc ... la ecest rosu ma gandeam. Dar pe jumatate ji negru arata bestial ... asai?

Link către comentariu

barabas leiba

CLAR!!! Eu am optat intre negru si rosu si pana la urma l-am luat rosu asta FLASH care da bine la tuning si nu se vede praful asa rau. Faza e ca negru parea mai mititel si se si vedea orice fir de praf pe el

Link către comentariu

Nici nu spune cu praful ca inebunesc. Traversez 5km si e deja prafuit. Si trebuie sa am grija la curata ca altfel se vad zgarieturi de la praf. Nu ca in Germania. Acolo pori sa mergi mii de km fara gaze si mizerie. Iar socru meu e in spania si are un 320D. Iam zis data trecuta ca vreau sa cumpar cauciucuri de vara. Si ma intreaba: de ce? Si apoi mi-am dat seama ca iei nu au iarna. :D

Link către comentariu

barabas leiba

e misto masina. daca ai problems si ai nevoie de diverse piese, am stoc acasa de n repere care ma secau si le-am tot schimbat. te gandesti si ma intrebi ce iti doreste inimioara. putem gasi solutii la preturi ceausiste :D

Link către comentariu

Acest topic nu are nici o utilitate anume, iar tot ceea ce apare aici ar trebui sa fie la "Masina mea" .

In plus vad ca lucrurile o iau razna,deci se inchide.

Link către comentariu

Inutilitatea fiind spusa deja.. mai vreau doar sa adaug ca mai degraba as vedea aceste poze.. la topicul cu o poza pe zi... nefiind masina nimanui in acest moment ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!