Jump to content

Ansamblu stergator

valentin.tartan
 Share

Postare recomandată

valentin.tartan

Salutare,

Am următoarea problema..

Am schimbat ansamblul de stergataore la un passat b6 berlina și după ce am no gat totul la loc, acționez maneta se ridică stergataorele și rămână acolo până la o nouă schimbare a manetei, când revin jos.

In timp ce stau ridicate se aude un sunet la motor că și cum îl blochează ceva ..

Este vreo tehnica de montare a motorului pe noul ansamblu? Cred că acolo am greșit...sau este din cauza brațelor de stergataore? Când nu erau puse facea cursa complet..(am verificat înainte să pun brațele ..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu.  Montezi exact cum ai demontat.

Link către comentariu

Piesa care ai montat-o era originala SH?

Daca ai luat-o din dezmembrari, provenienta e de pe masina EU sau UK?

Ansamblu brat stergatoare nu are setare speciala si cum a zis si Florin se monteaza exact cum ai demontat-o pe cea de pe masina, poti unge putin la imbinari dar cam aia e tot.

Daca motorasul scoate sunete ciudate verifica motorasele fara ansamblu stergatoare montat sa nu ai problema acolo, ai sub bord/volan un releu pt stergatoare dar ala cand se strica de obicei iau razna stergatoarele sau nu functioneaza corespunzator (ex: dupa o cursa se opresc pe mijloc,etc)

PS: nu ai mentionat din ce cauza ai umblat pe acolo, care a fost problema originala

Link către comentariu

valentin.tartan

Salut,

Ansamblul a trebuit să îl schimb pentru că era rupt un braț la cel vechi...

Ansamblul este nou(nu este OEM)..când am pus motorașul pe noul ansamblu cred că am învârtit de el, după care am fixat șurubul pe tija motorașului...cred că din cauza asta nu mai coboară...am greșit cumva pozitia motoras-ansamblu.

Am văzut un tutorial pe YouTube cum trebuie aliniat ansamblul.

Am sa incerc asta mâine și revin cu info daca iese bine.

Încă ceva..brațele...nu am nici un însemn ceva de cum erau inainte...le-am montat la loc așa la ochi...

Link către comentariu

Le montezi la ochi, sa vina ok si sa faca cursa corecta.

La montaj, tijele care duc miscarea catre ax lateral, trebuie sa fie suprapuse cu tija mica care intra in motoras.

Link către comentariu

valentin.tartan

Salutare,

A rezolvat problema.

Se datora din cauza ansamblului, când am montat ansamblu am învârtit motorașul când am pus piuliță și nu l-am dus înapoi cum era..

am pus motorașul că în filmuleț(fără piuliță de la ansamblu strânsă) am acționat maneta sa duc motorașul in punctul 0, am strâns piuliță și merge perfect.

Mulțumesc că ați încercat să mă ajutați.

Brațele da, se pun la ochi și este ok.

O zi buna tuturor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!