Jump to content

Intrerupere incarcare telefon de la USB-C

ovidescu_sgs2
 Share

Postare recomandată

Salutare.

Se da un Passat Variant CL, casetofon Ready 2 Discover, 2 mufe USB-C in interiorul cotierei, clima cu 3 zone cu butoane de control, mufa USB-C si priza 12V pe spatele cotierei.

Casetofonul suporta Android Auto wireless, pe care-l folosesc zilnic.

Mufele usb-c din cotiera au simbol de date ambele, iar mufa usb-c de pe spatele cotierei are simbol de baterie.

Pana acum am incercat sa tin telefonul la incarcat intr-una din cele 2 mufe din interiorul cotierei. Spun incercat, pentru ca aici e problema mea: telefonul (un Samsung Galaxy S22 Ultra) arata ca se incarca insa dupa 10 secunde se intrerupe incarcarea, iar arata ca se incarca, iar se intrerupe si tot asa. Nu doar ca nu se incarca, dar procentul de baterie chiar scade.

Exista vreo limitare de putere la cele 2 mufe usb-c din cotiera? Posibil ca telefonul sa vrea sa traga curent mai mult decat suporta cele 2 mufe? Am incercat cu diferite cabluri, si scumpe si ieftine, si mai scurte si mai lungi.

Daca bag telefonul la mufa usb-c din spate, se incarca in regim turbo fara probleme, insa as vrea sa las aceasta mufa pt ocupantii din spate.

Mai pateste cineva asa? Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La mine unitatea media nu suporta AA wireless asa ca sunt obligat sa folosesc mufele de date. Și la mine facea la fel. Se deconecta când voia el și se conecta la loc. Uneori făcea asa în continuu și o ora dacă îl lăsai. M-am prins ca dacă folosesc cablu de date nou-nout totul e ok pana când începe sa se uzeze, după care face din nou. Ca și cum expira cablul.

Mi-am luat 4 cabluri de la Baseus negre și îmi ajung tot anul. :))

Telefon Samsung S10.

Link către comentariu

Si mie imi face la fel.. se deconecteaza de nebun si se reconecteaza. Am observat ca inclusiv la incarcare.. face la fel.. ma gandeam ca poate o fi portul USB al masinii defect.. chiar ma gandeam cum se desface sa arunc o privire. E chiar enervant.. mai ales in Android Auto

Link către comentariu

Update: dupa mai multe incercari cu alte telefoane, alte cabluri, am constatat ca daca las telefonul meu singur in cele 2 mufe (mai tineam un micro-sd in celalalt port usb-c) imi arata in continuare ca se deconecteaza si reconecteaza, dar nu atat de des si acum chiar se incarca (creste procentul bateriei). Probabil ceva limitare de putere pe cele 2 mufe, telefonul vrea sa traga mai mult decat suporta interfetele, intra in protectie etc. Momentan o las asa.

Link către comentariu

• 2 months later...

Revin si eu cu un update...

Am cumparat cablu original Samsung... la fel face. Am cumparat cablu Anker (citisem pe net pe forumuri de afara ca ar functiona foarte bine cu acest cablu), insa la fel face. Doresc sa desfac cotiera sa arunc o privire/curat portul USB. Are cineva vreun manual sau imi poate explica cum pot ajunge la mufa USB din cotiera? Am gasit un video pe youtube, insa e ptr Golf Mk7.. sa fie la fel si la Passat ?

Link către comentariu

e la fel. 

On 29.12.2022 at 13:37, Danny a scris:

Revin si eu cu un update...

Am cumparat cablu original Samsung... la fel face. Am cumparat cablu Anker (citisem pe net pe forumuri de afara ca ar functiona foarte bine cu acest cablu), insa la fel face. Doresc sa desfac cotiera sa arunc o privire/curat portul USB. Are cineva vreun manual sau imi poate explica cum pot ajunge la mufa USB din cotiera? Am gasit un video pe youtube, insa e ptr Golf Mk7.. sa fie la fel si la Passat ?

Link către comentariu

Am comandat de pe Aliexpres un adaptor wireless... am inteles de la un alt coleg cu B8, care avea aceeasi problema, ca ar functiona bine, n-ar mai face probleme.

Modificat de Danny
Link către comentariu

Pai problema era ca nu se incarca telefonul pe cablu. Cu ce ajuta adaptorul respectiv? 

Link către comentariu

Problema la mine e ca se deconecteaza aleatoriu ptr 1-2 secunde de la Android auto.. de incarcat il pot incarca la "bricheta" :)

Deviceul respectiv e un adaptor android auto wireless, permite conectarea telefonului wireless (pentru cei care nu au deja MIB cu AA Wireless)  Bagi acel dispozitiv in USB si apoi te conectezi cu telefonul la el prin Wi Fi... 

Modificat de Danny
Link către comentariu

Da, am vazut ce face. Chiar ma tenteaza si pe mine dar pentru Carplay. 

Doar ca as testa sa vad daca si merge cum se lauda ei. Cu chinezii e cam la risc.

Link către comentariu

Eu am discutat cu un coleg cu B8 care avea exact aceleasi probleme.. zice ca nu mai are probleme acum. Daca m a mintit el.. te mint si eu :) Eu l am comandat, inca astept sa vina...

Link către comentariu

Sunt si eu curios daca functioneaza adaptorul acela. Este destul de enervant sa conectezi mereu cablul la telefon ca sa ai carplay...

Link către comentariu

Revin cu un update referitor la deconectarile aleatorii care le aveam inainte... cu cablul Anker, desi prima oara nu a mera deloc, astazi am parcurs aprox 2200km si nu s a deconectat deloc. Astept sa vina si acel adaptor si o sa l testez.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!