Jump to content

Instalare camera de monitorizare trafic (Touareg 7P)

mariusmsx
 Share

Postare recomandată

Salutare!

Va abordez pentru un sfat. Doresc sa montez camera de supraveghere trafic la parbriz si pentru asta , ca sa nu stau cu firele imprastiate prin masina as vrea sa montez o sursa pentru camera, laimentata din plafoniera de deasupra oglinzii retrovizoare. La alte masini pe care le-am avut se putea fara probleme. Intrebarea  este daca la touareg 7P se poate face acelasi lucru fara sa-mi semnaleze erori? 

Sursa in cauza este cea descrisa de link-ul de mai jos:

https://www.conexelectronic.ro/ro/instrumente-de-masura/16415-MODUL-VOLTMETRU-INCARCARE-USB-5V-2A.html?search_query=modul+incarcare&results=7

Modificat de mariusmsx
completare
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de ce nu legi camera la panoul de sigurante? si cablul il tragi pe sub plafon si prin stalp. 

Link către comentariu

• Doomy changed the title to Instalare camera de monitorizare trafic (Touareg 7P)

E o idee si asta, ma voi gandi la ce mi-ai zis, insa ma intereseaza o parere indreptatita legata de ce am specificat la inceput de conversatie.

Link către comentariu

4 hours ago, Bogdan.TM said:

de ce nu legi camera la panoul de sigurante? si cablul il tragi pe sub plafon si prin stalp. 

Trage din panou, asa cum ti-a recomandat Bogdan 

Link către comentariu

Multumesc foarte mult pentru sfat! Asa am sa fac

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!