Jump to content

Problema la scoaterea geamului

ionataan
 Share

Postare recomandată

Salut, am o problema la manerul din dreapta si am vrut sa ajung la el. Pentru a ajunge la el, am demontat fata de usa, am ajuns la macara(masca acea din tabla). Pentru a da si asta jos a trebuit dat jos si geamul, doar ca acolo am gafat-o, unul dintre suruburile alea ce fixeaza geamul era foarte strans, cand l-am fortat,l-am rupt. Intrebarea mea este, care ar fi cea mai buna metoda pentru a slabi surubul acesta, ce scule mi-ar trebui, am ramas fara idei, am nevoie neaparat sa ajung la maner. Si inca ceva, cum ii zice mai exact la surubul acela, daca o sa fie nevoie sa il schimb, ce sa caut mai exact?

Va multumesc pentru raspunsuri, o sa atasez si poze cu surubul bun, si cu cel rupt.

20220928_145331.jpg

20220928_145326.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se desurubeaza pe invers/adică către dreapta,are torx pe interior ,dar greu de ajuns

Link către comentariu

Da, te chinui si departezi macaraua de usa (tabla de pe interior) fara sa pargi geamul si cu un torx, slabesti clema

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!