Jump to content

Codare din ACC in Cruise Control simplu. Posibil?


vladandrei51
 Share

Postare recomandată

Salut,


Am un A7 2013 cu ACC iar parbrizul s-a spart chiar in dreptul camerelor si de atunci imi da eroare pe brake guard, ACC si adaptive headlights.

 

Nu mai am VCDS si cablu, urmeaza sa imi cumpar, nu stiu ce coduri de eroare sunt, dar mi s-a spus de la mai multi mecanici care lucreaza pe VW ca oricum parbrizul va trebui schimbat inainte de orice apoi trebuie recalibrat senzorul/camerele la reprezentanta.

 

Parbrizul il voi schimba oricum in urmatoarele luni dupa vad eu ce recalibrari vor mai fi nevoie, dar eram curios daca intre timp ar fi trivial sa se codeze cumva masina sa creada ca are cruise control simplu sa il pot folosi macar asa, ca solutie pe termen scurt.

 

Unii mi-au zis ca pot sa incerce cu ODIS dar trebuie sa se conecteze nu stiu cum la reprezentanta si costa 100E pe ora 😆, altii au zis un ferm da, altii un ferm nu. Care este adevarul?

Mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Adevarul este ca nu poti doar din codare sa treci din ACC in CCS, trebuie schimbate manetele si scos radarul din functiune pentru A functiona doar ca CCS. Eu zic sa schimbi parbrizul si o rezolvi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci nu este atat de usor pe cat speram :( .

Da, clar, nu merita masina facuta Frankenstein numai pentru o solutie temporara. Mersi de raspuns.

Crezi ca este posibil dupa ce schimb parbrizul doar sa sterg toate erorile si totul sa functioneze ca prin minune? :)) Sau ma imbat cu apa rece?

La un moment dat mi-au fost sterse erorile de pe adaptive headlights, apoi imi functionau ok farurile (si ca si functionalitate, nu numai ca nu da eroare), dar dupa 100km iar imi apare fault-ul in bord si nu mai merge high beam assist etc.

Modificat de vladandrei51
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In teorie, da. In cel mai rau caz, o sa necesite o calibrare a camerei de asistență. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!