Jump to content

Cruise Control (tempomat)

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

• 3 weeks later...

Monteaza cineva in Bucuresti, ca am luat kitul si as vrea sa il pun !? :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Ma poate ajuta cineva din Constanta cu montajul unui tempomat pe un Golf 4 ALH? Multumesc anticipat!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut,

Imi recomandati si mie va rog, un service sau pe cineva care se ocupa de montarea unei manete tempomat (cruise-control) la un Golf 4. Mentionez ca am tot kit-ul, singurul lucru ramas de facut fiind montarea lui.

Va multumesc de ajutor.

Link către comentariu

Pai cum iti poate cineva recomanda un service, cand tu nu ai trecut locatia in profil?

Link către comentariu

In Constanta la ce service sau persoana se poate monta tempomatul? Cum pot afla daca este compatibila acesta functie la Golf-ul meu?

Link către comentariu

Este compatibil, nu iti fa griji in privinta asta. Cat despre service-uri/persoane, poti incerca la orice dealer VW sau poti intra la Vanzari, uite aici un singur exeplu care l-am gasit cu SEARCH. (problema ar fi ca omul este din Timisoara din cate am vazut)

Bafta ;)

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Intrebam ca poate exista vreo recomandare (din CONSTANTA)din partea unui membru care si-a montat tempomatul.

Link către comentariu

Salut,

tempomatul care merge axr poate sa mearga si pe un motor tot de 1,9 dar non-PD

Link către comentariu

Nu te supara, dar asta e o intrebare sau un enunt? Daca e enunt, bine mersi am inteles, daca e vorba de intrebare sau lamuriri, iti pot spune ca merge la orice motor indiferent ca e vorba de TDI PD sau non PD sau CommonRail sau benzina, atata timp cat acceleratie este Drive-By-Wire, adica nu functioneaza pe o cale mecanica.

Link către comentariu

Sorry am uitat semnu de punctuatie "?" era o intrebare... de ex la ALH merge tempomat ?

Link către comentariu

DA

Link către comentariu

De ex. eu am ALH pe masina mea si am montat tempomat dupa ce am citit acest topic. Nu stiam inainte ca se poate monta ulterior.

Functioneaza impecabil si dupa parerea mea merita fiecare banut. :blink:

Link către comentariu

Da si Nu. Tempomatul sau CruiseControl(nu-i corect) isi merita banii daca mergi mult pe afara, ma refer la in afara localitatii. Sunt convins ca si un drum de 4-500 km te poate convinge sa-ti montezi tempomat.

Nu vreau sa deviez prea mult de la subiect, dar este legat de tempomat. Cei care au circulat distante mai mari inainte si dupa montarea tempomatului ar fi mai avizati sa spuna cu cat s-a redus consumul la 100km. Este in limita a 0,5% sau mai mult?

Link către comentariu

nu reduce neaparat consumul. daca e zona deluroasa o sa-l creasca

tu poti anticipa un deal, cruise controlul nu :lol:

Link către comentariu

Pt mine merita numai datorita comfortului pe care il ofera la drumurile in afara orasului, ba cate o data il folosesc si pe distante mai scurte.

Am montat tempomatul pe masina din iunie anul trecut, dar consumul nu m-a interesat daca a crescut sau a scazut pe distantele pe care l-am folosit. Nici nu pot spune ca am mers foarte mult cu masina in afara orasului, dar cand am mers a fost o placere.

Eu personal sunt multumit de el si nu regret investitia facuta, tocmai datorita plusului de comfort. Pt asta l-am montat. :D

Modificat de WNS
Link către comentariu

• 4 weeks later...
lucian andrei

un sfat va rog . Am cumparat maneta cu tempomat de la dezmembrari dar nu a avut si cablul la ea ,ce fac ?

Am cautat cablul de tempomat la piese auto dar imi cer de la 145 lei in sus +160 lei maneta deja ies in dezavantaj si imi pare rau ca nu am cumparat kitul complet. Imi poate da cineva o solutie sau un pret mai bun pentru cablu

Link către comentariu

Eu am gasit mufa cu firele aferente la dezmembrari, tot ce m-a costat a fost doar timpul pana am descalcit cateva instalatii electrice.

Link către comentariu

lucian andrei

in lipsa cablajului original se poate monta cu fire obisnuite ?

Link către comentariu

Nu firele reprezinta o problema ci mufa, daca faci rost de mufele potrivite bineintele poti monta cu orice fel de fire. Totusi recomand sa-ti comanzi un set de cablu pentru tempomat, pe acest topic cred ca gasesti codul acestuia.

Link către comentariu

pt cei care vor eu aduc si montez (doar in Timisoara) tempomate pt golf4/bora/octavia/leon/fabia TDI sau Benzina...curat, frumos si fara sa distrug nimic (plastice sau alte chestii). este inclusa si activarea cu vag com.

:) activez functia range la golf4 numai anumite borduri, pt detalii sunati :rolleyes:

dan

Modificat de danubius
Link către comentariu

referitor la lipsa mufei: cei care nu se "obosesc" sa caute in paginile acestui topic nu merita un raspuns!

Link către comentariu

La mine tempomatul nu consider ca a scazut neaparat consumul ba dimpotriva...:icon_thumright: insa intr-adevar poti sa iti dai seama de consum daca faci un drum mai lung nu de 150 km (vezi autostrada soarelui)..oricum este un plus de confort...

Link către comentariu

Salut!

m-ar interesa codul pentru un tempomat la un g4 1.4 2004,cod motor bca.Am fost la reprezentanta vw si aia nu prea au gasit pt.benzina ,ca cica ,in search-ul lor, trecut la "rezultatea gasite"ar fi doar pt diesel,nefiind specificat ca ar fi si pentru benzina , si ceea ce au gasit ca fiind cod ar fi:"ku 30037".Imi puteti spune daca este asa ??

Multumesc anticipat!!!

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!