Jump to content

Problme ventilatie

yo3icw
 Share

Postare recomandată

Va salut!

Am un Altrak din 2018 cu optiune de ventilatie in scaune.La scaunul soferului nu mai functioneaza.Exista siguranta fuzibila pt asta?Stie cineva ce as putea verifica?Orice idee este binevenita...

Va multumesc anticipat....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce cod motor ai?

Link către comentariu

CUAA, Florin, sunt George care m-ai rezolvat cu carligul..

Link către comentariu

Ok. George, sunt plecat acum, maine dimineața sa imi aduci aminte pe whatsapp,  cand sunt la service si iti dau diagrama.

Link către comentariu

• 6 months later...

Salutare all!

Nu am gasit alt topic privitor la problema mea așa ca postez aici în speranța ca voi găsi sprijin.

Am un passat B8 din 20015 1.6 120cp, de curând am constatat  cu stupoare că parbrizul se aburește mai ales pe partea șoferului imediat ce mă pun la drum pe o durată considerabilă și destul de deranjantă. Din ce am constatat( punând mâna in dreptul fantei de la parbriz- zero suflu)și din ce am mai studiat pe forum am înțeles ca poate fi vorba de un actuator care inchide, deschide clapetele și se sincronizează cu alte 4 sau 5.

Cu VAG comul am erorile49a1707b-02aa-4b06-bffa-aa362b74cab2.thumb.jpg.70bdb57a6ad60badd714b5bdc74657a8.jpg93e33094-0272-47b3-96e7-265a5ed37594.thumb.jpg.034f7678bbee83dc53e34a8931d49b0b.jpg din imagini:9f87c4a1-dbde-4861-8eeb-a309fceb091c.thumb.jpg.7481df8f15444a89e14be04acdac4e0e.jpg

Aș vrea să știu care din ele este actuatorul blocat și cum pot ajunge la el.

9f87c4a1-dbde-4861-8eeb-a309fceb091c.thumb.jpg.7481df8f15444a89e14be04acdac4e0e.jpg

Mulțumesc anticipat!

Link către comentariu

Schimba motorasul, cel care apare ca fiind defect.

Link către comentariu

Servomotor dezaburire. Se demonteaza torpedoul si o sa il vezi in stanga, sus.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!