Jump to content

VW Polo in emisiunea Autoforum

claudiu78
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor posesorilor si admiratorilor VW Polo,

Sunt producatorul emisiunii Autoforum de la Prima TV. In editia noastra de sambata 27 mai o sa avem un subiect in care prezentam parerile de pe forumuri despre VW Polo. Vor fi incluse si postari de vwforum.ro, dar si de pe forumul nostru unde va astept cu interes ca sa postati off-urile voastre despre masina si serviciile care o inconjoara, mesaje pe care noi sa le difuzam in emisiune.

Multumesc.

PS: Topicul despre VW Polo de pe forumul nostru se afla aici: aici

Informatii despre Autoforum dar si toate emisiunile le gasiti la adresa www.autoforumtv.ro

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:D de data asa ar trebui sa se aduca aminte de unde sau luat sursele discutiilor, nu ca in alte editii ale emisiunii produse de dumneavoastra

Link către comentariu

super tareee....

polo rules :D and forever fan polo ;)

Link către comentariu

Corecta aprecierea ca veti mentiona sursa de inspiratie adica "vw forum"! In general sunt aprecieri despre Polo si prea putine off-uri. Din sectiunea Polo cred ca poti face o emisiune buna un timp indelungat.

Referitor la masina, in 7000km numai de bine; referitor la service ramane de discutat punctual despre problemele fiecaruia si despre "puii" - dealeri Porsche Romania (atentie ca unii au aviara :D ). Pana acum problemele mele le-am discutat pe larg in acest forum, daca vrei detalii mai multe, cu placere discutam pe pm.

Link către comentariu

Am postat si eu pe acolo,dar din nefericire am uitat sa ma inregistrez,fiind obisnuit de pe vwforum. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

:icon_cheesygrin: de data asa ar trebui sa se aduca aminte de unde sau luat sursele discutiilor, nu ca in alte editii ale emisiunii produse de dumneavoastra

Salut,

Aceasta imensa greseala de a nu mentiona sursa a fost facuta o singura data in prima editie cu Seat Leon. Ne cerem scuze inca o data si te asiguram ca nu va fi repetata.

Bafta.

Link către comentariu

Am vazut si eu emisiunea :coolpics: Primul dintre mesaje a fost al meu =)) Citeam si mi se parea f cunoscut si apoi am vazut scris autorul "scandalouz" cu o greseala de tipar. :-w

Ce ar fi fost f misto la emisiune era daca invitati un mecanim VW sa explice problemele masinilor aparute pe forum.

Link către comentariu

Eu am ratat primele 10 min din emisiune ,ca am fost cu cainele la tuns..... :coolpics:

cand se mai da in reluare?

Link către comentariu

Salut,

Reluarea va fi difuzata pe post vineri la ora 7.30 dimineata. Pana atunci, dar nu mai devreme de aceasta seara, emisiunea va fi disponibila pe site-ul nostru: www.autoforumtv.ro

Link către comentariu

Mda,interesanta emisiune...

Link către comentariu

Haha! Si eu ma uitam, eram pe jumatate adormit ca era prea de dimineata... nici nu am vazut despre ce era vorba si ... brusc... tot aud chestii pe care parca le mai citisem! Ca un deja-vu/auzit! :D

Si dupa aia vad numele meu :D !!!

Si imi zice prietena: Ia uite, il cheama pe unu` ca pe tine! ;)

Modificat de Chera
Link către comentariu

pai vezi pe site emisiunea!si eu mi-am vazut nickul de cateva ori,chiar am auzit un zgomot de drujba cand zicea de tractorsh... :D

Link către comentariu

off topic: nu ma pot abtine sa nu comentez...din curiozitate am intrat pe forum...mai bine n-o faceam... aici se regaseste cel mai bine smile-ul :)

no offence claudiu78, dar unele posturi sunt...intr-un mare fel...

ps: acu' ca m-am "descarcat" se poate sterge postul, daca considerati necesar..;)

Modificat de mariusc
Link către comentariu

Nu voi sterge postul tau,cum nici topicul nu il voi muta la discutii pentru ca vreau sa se vada clar ca este vorba de Polo si sa vedem fiecare ce are de zis in legatura cu emisiunea.Asta cred ca ii va placea si lui claudiu pentru ca pe viitor va stii ce sa faca..

Link către comentariu

interesanta emisiunea, mai ales unde a fost facuta filmarea :o la pista de kart, si eu as vrea sa fac o tura cu ea pe pista...au fost interesante sunetele din emisiune, am ras cu lacrimi, mai ales la sunetul drujbei :D si ca se aude un zgomot la amortizor spate...acele tobe :rolleyes:

Link către comentariu

Am vazut emisiunea.

Mi se pare un pic cam prea amuzanta... Care'i scopul ei pana la urma? Sa auzim niste sunete dragutze si niste interpretari mai mult sau mai putin artistice? sau sa avem niste raspunsuri la obiect (nu abureli de marketing) pentru problemele aparute?

Astept si eu... si tot astept o emisiune gen TopGear in care sa dea un sofer cu masina de pamant si sa spuna clar ce are si ce nu are.

La noi redactorii sunt plini de avant patriotic si imi filmeaza numarul POR toata emisiunea... nu mai spun ca exista si un post referitor la un alt dealer pe care'l face de kko... ca doar PoRo a dat masina... si hai sa'i mai periem un pic: "Veti avea o scama domnu'".

Emisiunile auto le vad ca pe o reclama mascata... sau mai bine zis pe fatza.

Link către comentariu

Am vazut emisiunea.

Mi se pare un pic cam prea amuzanta... Care'i scopul ei pana la urma? Sa auzim niste sunete dragutze si niste interpretari mai mult sau mai putin artistice? sau sa avem niste raspunsuri la obiect (nu abureli de marketing) pentru problemele aparute?

Astept si eu... si tot astept o emisiune gen TopGear in care sa dea un sofer cu masina de pamant si sa spuna clar ce are si ce nu are.

La noi redactorii sunt plini de avant patriotic si imi filmeaza numarul POR toata emisiunea... nu mai spun ca exista si un post referitor la un alt dealer pe care'l face de kko... ca doar PoRo a dat masina... si hai sa'i mai periem un pic: "Veti avea o scama domnu'".

Emisiunile auto le vad ca pe o reclama mascata... sau mai bine zis pe fatza.

Salut,

Afirmatiile tale sunt gratuite, ba chiar jignitoare si, culmea, se mai si bat cap in cap. In primul rand, scopul emisiunii Autoforum este acela de a face cunoscute problemele cu care se confrunta fiecare posesor de automobil. Prin urmare, cea mai mare si mai importanta rubrica este "Forum", unde sunt difuzate parerile adunate de noi de pe forumurile de specialitate, care, in nici un caz, nu pot fi catalogate drept "abureli de marketing".

In al doilea rand, afirmi, pe de o parte, ca emisiunea este prea amuzanta dar, pe de alta parte, lasi sa se inteleaga ca iti place Top Gear. Ei bine, chestia asta suna cam la fel cu a spune ca nu-ti place Hale Berry ca e prea "neagra"... da' astepti sa vina la tine Naomi Campbell. Daca te-am bagat in ceata, afla ca Top Gear nu este o emisune auto, ci de entertainment (in engleza inseamna divertisment, adica ceva menit sa te distreze). Chestia asta este afirmata chiar de cel care a adus Top Gear in Romania!?...

In alta ordine de idei, nu stiu de unde ai dedus ca se face reclama pe fata sau mascata. Pe site nu este doar emisiunea curenta, ci si arhiva cu toate emisiile difuzate pana acum. Vizioneaza-le sa te convingi singur! Consider ca n-am curatat de scame pe nimeni pana acum... Iar chestia cu PoRo este deplasata. Chiar nu ai vazut topicul despre PoRo? La cat folclor este ne asteptam la multe opinii negative (despre fapte reale), dar ce sa facem? Sa inventam noi fapte? Nu avem de gand sa menajam pe nimeni si cred ca cei care s-au regasit in emisiune s-au convins de asta.

Si inca una: suntem deschisi la sugestii. Deja am retinut cate ceva si o sa vedeti...

Gabi Gogiu,

Producator Autoforum

Link către comentariu

acuma sa fim seriosi, fiecare face ce vrea in emisiune lui, dca vrea o dezbraca si pe una ca sa-si creasca audienta, daca sa respectat specificarea sursei de informare e suficient si nu trebuie sa sarim acuma la gatul omului, dac cineva are ceva cu domnul producator, eu propun sa se adreseze acestuia pe forumul emisinuii(Autoforum)

Link către comentariu

Eu zic sa lasam aici parerai/critici ,laude la adresa emisiunii...si nu numai.

Mie emisiunea mi s-a parut prea incarcata de diverse sunete,nu stiu parca nu se potrivesc unei emisiuni auto.E legata de forumuri auto,ideea e buna,dar sunetele nu isi au rostul...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!