Jump to content

SUPERB 3 style -2.0 /4*4/200

Stef superb

Postare recomandată

Nu îmi place sa scriu f mult . Dar … haide sa vedem ! 

Am condus primul superb in Aprilie 2018. Varianta ambition 4*4 190 cp . Albastru turbat ( oribila culoare ) . In Decembrie 2019  am dat mașina unei colege ( erau mașini de firma ) și am luat varianta FL . Tot ambition , 4*4 - 190 cp , dar albă și cu led Matrix in loc de xenon. Noiembrie 2020 am făcut un accident ( dauna totala). Din diverse motive nu am putut comanda alta mașina și am luat  un BMW seria 3 ( 4000 km ) . 190 cp 4*4 .  L am condus pana in 31.12.2021. In septemebrie am dat comanda de superb , însă între timp am plecat de la firma unde lucram . Am testat câteva mașini : seria 7 -2017 - 400 cp , Ford ecosport , golf , audi A8 , range evoque . Am hotărât ca pentru nevoile mele superb este echilibrul perfect între preț și nevoi. 

Masina este ( cum îmi place sa spun ) full fără piele și trapa. Am vrut sa îmi pun și piele perforata cu ventilație - o componenta se făcea in Ucraina și nu am putut la acel moment. Pentru trapa am primit foarte multe sfaturi sa nu o iau … și am ascultat . 
In rest ce pot sa spun : 

superb 2 l motorina , 200 cp , 4*4 , varianta style . Încălzire staționară , lane și side Assist , display Columbus, Area view, perdele luneta și geamuri laterale spate , geamuri duble fata, driving mode selection , direcție progresiva .

Dacă mai sunt întrebări , răspund cu drag . 

095091C5-9B48-4F1C-B1A3-19A2B36F4FBD.jpeg

3C183C39-FE7D-4E3D-B0B4-64A47A72C7EC.jpeg

3E422225-9F98-4BBF-B310-48EA6194C7DF.jpeg

Modificat de Rave
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!