Jump to content

Octavia NX3 RS sau "Sobolanul"

Bogdan Moraru

Postare recomandată

Frumoasa configuratie!

O sa te intelegi pana la urma cu DSG-ul. Poti apasa putin mai rapid pe acceleratie si va retrograda, chiar daca nu ii dai cursa lunga.

Link către comentariu

@Bogdan Moraru strict legat de dq381:

• cutia se adapteaza stilului tau de condus; eu am dq381 + ea888rev3B. Sotia prefera manuala... ;) cand mai facem schimb si-mi ia cheia... sa zicem ca schimba doar la 3000rpm 
  • conteaza enorm cum si cat de ferm apesi acceleratia. KD (la podea) nu e mai niciodata solutia corecta.
Modificat de zidanne
Link către comentariu
Bogdan Moraru
19 minutes ago, zidanne said:

@Bogdan Moraru strict legat de dq381:

• cutia se adapteaza stilului tau de condus; eu am dq381 + ea888rev3B. Sotia prefera manuala... ;) cand mai facem schimb si-mi ia cheia... sa zicem ca schimba doar la 3000rpm 
  • conteaza enorm cum si cat de ferm apesi acceleratia. KD (la podea) nu e mai niciodata solutia corecta.

Da, intr-adevar trebuie sa ma invat putin cu ea. Ce-i drept si compar mere cu pere ZF8 si DSG, iar partea cu pedala la podea cred ca am folosit-o de 4-5 ori de curiozitate pentru Launch Control la bavareza. Nu am obiceiuri proaste in badjocorirea cutiilor de viteze :)

Tocmai ce i-am comandat un JBL Basspro Hub, urmand ca saptamana viitoare sa scot cutia de plastic ce se vrea a fi subwoofer din roata de rezerva si sa il montez. Chiar daca sistemul Canton este mai bun decat in 5E, bass-ul lasa in continuare de dorit.

4 minutes ago, zidanne said:

@Alexutzy vrei sa zici lipsa ei ;))

De aici ii vine numele dat de sotie - Sobolan :)

Prima oara am vazut nuanta asta pe RS-ul 5E. Pe langa altele, tine la tavaleala.

Link către comentariu
Bogdan Moraru

Cand mai ajungi in zona, da un claxon. In weekend sunt intotdeauna in zona. In timpul saptamanii sunt in fabulosul Bucuresti.

PS: Ader oricand la un gratar obraznic cu niste coaste pe el. Aduc eu micii de Breaza :)

Link către comentariu

Sa se incalzeasca si ne vedem in zona... Dobresti-ul are multe cotloane. 

Mici avem de la Godac ;))

Modificat de zidanne
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!